Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Tak si zvyknu na citrony, no...
Nee, nezvykej, ještě bys byl na ně alergickej, dostal bys antibiotika a... to radši to jabko.
Lucik21 napsal(a):
Nee, nezvykej, ještě bys byl na ně alergickej, dostal bys antibiotika a... to radši to jabko.
Nejsem alergickej na citrony, neboj...
Lucik21 napsal(a):
Antibiotika, antikoncepce, antidepresiva všechno na anti aby pak nebyl třeba na něco antitalent:D
Logan napsal(a):
Nejsem alergickej na citrony, neboj...
Dobře... ale stejně... dej si tam, co chceš ;)
Lucik21 napsal(a):
Dobře... ale stejně... dej si tam, co chceš ;)
Dám tam, co ty chceš...
Logan napsal(a):
Dám tam, co ty chceš...
:D zajímavá hádka:D "Co ti tam mám dát?" "Ja nevím, mě je to jedno dej si tam co chceš:D"
Logan napsal(a):
Dám tam, co ty chceš...
Dobře no, díky... tak pokud přežiješ ten citron...
Lucik21 napsal(a):
aaa, o tom už jsem slyšel, prej je to dobré. Když tak pak mi řekněte jake to bylo s citronem
Lucik21 napsal(a):
Tak co? jak to dopadlo s tim citronem? Asi zajímavě co? že je tu mrtvo jak na hřbitově...
konz napsal(a):
Tak co? jak to dopadlo s tim citronem? Asi zajímavě co? že je tu mrtvo jak na hřbitově...
Bohužel ti nedokážu povědět, jak to s citronem dopadlo, protože Lucka se mi teď na netu vyhýbá...