Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Takových příspěvků to je síla
[citace=Logan]Bohužel ti nedokážu povědět, jak to s citronem dopadlo, protože Lucka se mi teď na netu vyhýbá...[/citace
co jsi ji udělal? Jsi ji požádal o tlapu?
Logan napsal(a):
Bohužel ti nedokážu povědět, jak to s citronem dopadlo, protože Lucka se mi teď na netu vyhýbá...
Já ti dám, vyhýbá... Lucka se vyhýbá maximálně tak serialzone, protože ví, že tam vždycky tráví hafo času... nevyhýbá se tobě!
Lucik21 napsal(a):
Já ti dám, vyhýbá... Lucka se vyhýbá maximálně tak serialzone, protože ví, že tam vždycky tráví hafo času... nevyhýbá se tobě!
Hafo prej... Co mám říkat já?
No jo no. Chudáčci...:)
A vidím že to zde opět upadá a upadá a upadá. další místnost už je minulostí jak se tak dívám. ach jo...:)
konz napsal(a):
A vidím že to zde opět upadá a upadá a upadá. další místnost už je minulostí jak se tak dívám. ach jo...:)
Neupadá.. já tu chodím každý den, ale jsem líná ti odepsat.. ;) Nebo se mi v tu chvíli nechce ;) Ale pro tvou radost ti odepíšu :-)
Veri napsal(a):
Neupadá.. já tu chodím každý den, ale jsem líná ti odepsat.. ;) Nebo se mi v tu chvíli nechce ;) Ale pro tvou radost ti odepíšu :-)
Ale on tu někdo přežil! A já už myslel že jsem tu zustl sám.... Jak pak se vede?
konz napsal(a):
Ale on tu někdo přežil! A já už myslel že jsem tu zustl sám.... Jak pak se vede?
No to si piš, že přežil. Já se mám fajn.. jen jsme psali z něminy :( tak nuda.. :-) co ty?
Veri napsal(a):
No to si piš, že přežil. Já se mám fajn.. jen jsme psali z něminy :( tak nuda.. :-) co ty?
Ja? Na ehm ho.... a eště kusek dál. Všechno se nějak se*e a nevím proč.