Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Mirek Matěcha
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 2. 2009 / 00:46:16 (před 15 roky)
off

Takových příspěvků to je síla

Přišel jsem, koukal sem, a budu koukat dále
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 2. 2009 / 21:11:40 (před 15 roky)
off

[citace=Logan]Bohužel ti nedokážu povědět, jak to s citronem dopadlo, protože Lucka se mi teď na netu vyhýbá...[/citace
co jsi ji udělal? Jsi ji požádal o tlapu?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 2. 2009 / 12:05:28 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Bohužel ti nedokážu povědět, jak to s citronem dopadlo, protože Lucka se mi teď na netu vyhýbá...

Já ti dám, vyhýbá... Lucka se vyhýbá maximálně tak serialzone, protože ví, že tam vždycky tráví hafo času... nevyhýbá se tobě!

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 2. 2009 / 18:57:27 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Já ti dám, vyhýbá... Lucka se vyhýbá maximálně tak serialzone, protože ví, že tam vždycky tráví hafo času... nevyhýbá se tobě!

Hafo prej... Co mám říkat já?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 2. 2009 / 21:47:32 (před 15 roky)
off

No jo no. Chudáčci...:)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
11. 3. 2009 / 17:29:49 (před 15 roky)
off

A vidím že to zde opět upadá a upadá a upadá. další místnost už je minulostí jak se tak dívám. ach jo...:)

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 3. 2009 / 17:59:03 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

A vidím že to zde opět upadá a upadá a upadá. další místnost už je minulostí jak se tak dívám. ach jo...:)

Neupadá.. já tu chodím každý den, ale jsem líná ti odepsat.. ;) Nebo se mi v tu chvíli nechce ;) Ale pro tvou radost ti odepíšu :-)

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 3. 2009 / 17:59:26
konz
11. 3. 2009 / 21:43:36 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Neupadá.. já tu chodím každý den, ale jsem líná ti odepsat.. ;) Nebo se mi v tu chvíli nechce ;) Ale pro tvou radost ti odepíšu :-)

Ale on tu někdo přežil! A já už myslel že jsem tu zustl sám.... Jak pak se vede?

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 3. 2009 / 18:47:16 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Ale on tu někdo přežil! A já už myslel že jsem tu zustl sám.... Jak pak se vede?

No to si piš, že přežil. Já se mám fajn.. jen jsme psali z něminy :( tak nuda.. :-) co ty?

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Editováno: 1x | Naposledy: 12. 3. 2009 / 18:48:02
konz
13. 3. 2009 / 07:17:15 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No to si piš, že přežil. Já se mám fajn.. jen jsme psali z něminy :( tak nuda.. :-) co ty?

Ja? Na ehm ho.... a eště kusek dál. Všechno se nějak se*e a nevím proč.