Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
hej včera u nas sněžilo a dneska jsme tu měli krásne slunečno. V patek pujdem asi na pláž ale nevim asi podle počasi.
sněžilo?? :-D To u nás nehrozí.. :-D Dneska jsme se fotili ve škole, tka jsme museli čekat, až zajde sluníčko.. :-D
Veri napsal(a):
sněžilo?? :-D To u nás nehrozí.. :-D Dneska jsme se fotili ve škole, tka jsme museli čekat, až zajde sluníčko.. :-D
to jo, u vás vřera svítilo slunko? kámoš říkal že v čr je celkem hnusně....
konz napsal(a):
to jo, u vás vřera svítilo slunko? kámoš říkal že v čr je celkem hnusně....
Ani nee.. :-) No i když.. Jsem byla přes víkend v Písku, tka tam bylo docela krásně.. Sluníčko, docela i teplo.. :-)
Veri napsal(a):
Ani nee.. :-) No i když.. Jsem byla přes víkend v Písku, tka tam bylo docela krásně.. Sluníčko, docela i teplo.. :-)
v písku? YTo jsi jako byla zahrabaná v písku?? no nechtěl bych....
konz napsal(a):
v písku? YTo jsi jako byla zahrabaná v písku?? no nechtěl bych....
seš vůl.. :-D Nj, stavěli jsme hrad víš.. :-D
konz napsal(a):
ASi jo. Logan má asi jeste zimní spánek a ostatní uz asi umreli:D
Logan nemá zimní spánek, jen moc málo času na net... Vlk odešel, aby uvolnil místo dobrému partnerovi a ještě lepšímu tátovi... A už prostě není čas ani chuť na něco jiného, než je rodina... :-)
Logan napsal(a):
Logan nemá zimní spánek, jen moc málo času na net... Vlk odešel, aby uvolnil místo dobrému partnerovi a ještě lepšímu tátovi... A už prostě není čas ani chuť na něco jiného, než je rodina... :-)
No jo, všechny nás to jednou čeká:-) A rozhodně to bude lepší, než se jen bavit tady přes internet. Taky bych se sebou měl něco dělat:-D
Logan napsal(a):
Ale ono to přece jen ještě žije!:D Cože? ty už máš malé štěňátka? Z našeho vlka se stal otec?
Veri napsal(a):
seš vůl.. :-D Nj, stavěli jsme hrad víš.. :-D
Tak to chápu. To jsem dělal když mi bylo asi 8 let...
konz napsal(a):
Tak to chápu. To jsem dělal když mi bylo asi 8 let...
To si jako hodně po zadu.. ;) No jasně, protže kdyby ses objevil někde v plavkách, tak by všihni okamžitě zdrhali.. xD Takže ses naposled objevil u moře v 8 letech.. xD