Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
Však ono je to užitečná práce, ty to snad umíš?? :)
Heej ještě jsem to nezkoušela.. Tak pak zavolám konzovi, ať mi příjde postavit barák.. ;)
Abby napsal(a):
Já jsem na zdravce. :-D Ale teď naštěstí máme informatiku, takže parádní oddech...
Aaa.... Zdravka, tam je i kamos na něčem takovém. A jak tě to bavi?
Veri napsal(a):
já jsem na lyceu a ve třeťáku budu mít humanitní specializaci ;) pedagogika, sociologie, psychologie... a tak.. :) A ty, se učíš jak míchat maltu.. ;)
No tak o tvem oboru vím tak akorat kulove, ale jen mi je jasne, že jak skočíš se skolou tak budeš jen komandovat a myslet si že tě poddaní poslouchají co?:D Ale ono to tak asi nebude:D
Veri napsal(a):
Heej ještě jsem to nezkoušela.. Tak pak zavolám konzovi, ať mi příjde postavit barák.. ;)
No vidíš! A kolikrát ti mám říkat že s etam míchaní malty neučíme... Čokle jeden zablešeny:D:D
konz napsal(a):
Aaa.... Zdravka, tam je i kamos na něčem takovém. A jak tě to bavi?
No zatím to jde, za 2 týdny jdeme na první exkurzi do nemocnice - na sádrovnu. :-D Jedině ošetřovatesltví mě moc nebaví a to kvůli učitelce, která je, s prominutím všech, vážně obrovská kráva co chodí na 10cm podpadcích (hlavně, že máme mít správnou zdravotnickou obuv). :-D
konz napsal(a):
No vidíš! A kolikrát ti mám říkat že s etam míchaní malty neučíme... Čokle jeden zablešeny:D:D
Nech ji přitom, pak jí můžeš postavit barák za velké prachy - a pak ti bude jedno jestli vydrží nebo spadne, to už si budeš užívat třeba na Kajmanských ostrovech. :-D
Abby napsal(a):
Nech ji přitom, pak jí můžeš postavit barák za velké prachy - a pak ti bude jedno jestli vydrží nebo spadne, to už si budeš užívat třeba na Kajmanských ostrovech. :-D
tak to ne teda.. :D Hmm, tak až budu mít školu, jak říkátady konzík, tak se budu dívat, jak on mude íchat různé typy malt a já se kolem něho budu vést nejnovějším typu Audi ;)
Abby napsal(a):
No zatím to jde, za 2 týdny jdeme na první exkurzi do nemocnice - na sádrovnu. :-D Jedině ošetřovatesltví mě moc nebaví a to kvůli učitelce, která je, s prominutím všech, vážně obrovská kráva co chodí na 10cm podpadcích (hlavně, že máme mít správnou zdravotnickou obuv). :-D
Ošetřovatelství te nebavi? To kamoše bavilo snad nejcvic:D Utírání posranych zadku starym lidem, umyvání mrtvol. No pradaá:D:D
Abby napsal(a):
BARAK? Houby! Postavím ji mozna tak boudu a nebo kdyz se mi bude moc chtit tak ji vykopu díru do země a může tomu říkat domov:D
Veri napsal(a):
tak to ne teda.. :D Hmm, tak až budu mít školu, jak říkátady konzík, tak se budu dívat, jak on mude íchat různé typy malt a já se kolem něho budu vést nejnovějším typu Audi ;)
COZE?? Ty az budes mit po skole tak mi uz davno budeme litat v a zádne auta uz nebudou existovat...:D