Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 10. 2009 / 20:51:36 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Však ono je to užitečná práce, ty to snad umíš?? :)

Heej ještě jsem to nezkoušela.. Tak pak zavolám konzovi, ať mi příjde postavit barák.. ;)

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 10. 2009 / 13:24:12 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Já jsem na zdravce. :-D Ale teď naštěstí máme informatiku, takže parádní oddech...

Aaa.... Zdravka, tam je i kamos na něčem takovém. A jak tě to bavi?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
10. 10. 2009 / 13:25:10 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

já jsem na lyceu a ve třeťáku budu mít humanitní specializaci ;) pedagogika, sociologie, psychologie... a tak.. :) A ty, se učíš jak míchat maltu.. ;)

No tak o tvem oboru vím tak akorat kulove, ale jen mi je jasne, že jak skočíš se skolou tak budeš jen komandovat a myslet si že tě poddaní poslouchají co?:D Ale ono to tak asi nebude:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
10. 10. 2009 / 13:25:50 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Heej ještě jsem to nezkoušela.. Tak pak zavolám konzovi, ať mi příjde postavit barák.. ;)

No vidíš! A kolikrát ti mám říkat že s etam míchaní malty neučíme... Čokle jeden zablešeny:D:D

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
10. 10. 2009 / 15:19:34 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Aaa.... Zdravka, tam je i kamos na něčem takovém. A jak tě to bavi?

No zatím to jde, za 2 týdny jdeme na první exkurzi do nemocnice - na sádrovnu. :-D Jedině ošetřovatesltví mě moc nebaví a to kvůli učitelce, která je, s prominutím všech, vážně obrovská kráva co chodí na 10cm podpadcích (hlavně, že máme mít správnou zdravotnickou obuv). :-D

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
10. 10. 2009 / 15:24:34 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

No vidíš! A kolikrát ti mám říkat že s etam míchaní malty neučíme... Čokle jeden zablešeny:D:D

Nech ji přitom, pak jí můžeš postavit barák za velké prachy - a pak ti bude jedno jestli vydrží nebo spadne, to už si budeš užívat třeba na Kajmanských ostrovech. :-D

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 10. 2009 / 17:25:20 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Nech ji přitom, pak jí můžeš postavit barák za velké prachy - a pak ti bude jedno jestli vydrží nebo spadne, to už si budeš užívat třeba na Kajmanských ostrovech. :-D

tak to ne teda.. :D Hmm, tak až budu mít školu, jak říkátady konzík, tak se budu dívat, jak on mude íchat různé typy malt a já se kolem něho budu vést nejnovějším typu Audi ;)

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
konz
19. 10. 2009 / 13:34:36 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

No zatím to jde, za 2 týdny jdeme na první exkurzi do nemocnice - na sádrovnu. :-D Jedině ošetřovatesltví mě moc nebaví a to kvůli učitelce, která je, s prominutím všech, vážně obrovská kráva co chodí na 10cm podpadcích (hlavně, že máme mít správnou zdravotnickou obuv). :-D

Ošetřovatelství te nebavi? To kamoše bavilo snad nejcvic:D Utírání posranych zadku starym lidem, umyvání mrtvol. No pradaá:D:D

konz
19. 10. 2009 / 13:35:34 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

BARAK? Houby! Postavím ji mozna tak boudu a nebo kdyz se mi bude moc chtit tak ji vykopu díru do země a může tomu říkat domov:D

konz
19. 10. 2009 / 13:36:17 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

tak to ne teda.. :D Hmm, tak až budu mít školu, jak říkátady konzík, tak se budu dívat, jak on mude íchat různé typy malt a já se kolem něho budu vést nejnovějším typu Audi ;)

COZE?? Ty az budes mit po skole tak mi uz davno budeme litat v a zádne auta uz nebudou existovat...:D