Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
19. 10. 2009 / 13:40:26 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

COZE?? Ty az budes mit po skole tak mi uz davno budeme litat v a zádne auta uz nebudou existovat...:D

Haha.. Joo. myslíš budu lítat já v soukromém letadle jo.. :) A ty.. :D

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
19. 10. 2009 / 16:31:49 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Ošetřovatelství te nebavi? To kamoše bavilo snad nejcvic:D Utírání posranych zadku starym lidem, umyvání mrtvol. No pradaá:D:D

No jako baví, ale ta učitelka to vážně kazí... haha, to vážně ještě neděláme :-D, zrovna teď se učíme obvazovou techniku. Jinač o těch mrtvolách nic nevím! To vážně dělat nebudeme. Možná tak budeme koukat jak se pitvaj orgány. :-D

Abby
19. 10. 2009 / 16:32:47 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

BARAK? Houby! Postavím ji mozna tak boudu a nebo kdyz se mi bude moc chtit tak ji vykopu díru do země a může tomu říkat domov:D

Další způsob... :-D

Veri
20. 10. 2009 / 17:46:05 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

Další způsob... :-D

Náhodou.. :D Víš, co já tě pozvu, ale konze, chudého zedníka, to tak.. :D

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 10. 2009 / 21:38:14 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Haha.. Joo. myslíš budu lítat já v soukromém letadle jo.. :) A ty.. :D

Jo jo... prosim te, tobe by nedali ani ridicak na kolobezku kdyby se vydaval..:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
22. 10. 2009 / 21:39:26 (před 15 roky)
off
Abby napsal(a):

No jako baví, ale ta učitelka to vážně kazí... haha, to vážně ještě neděláme :-D, zrovna teď se učíme obvazovou techniku. Jinač o těch mrtvolách nic nevím! To vážně dělat nebudeme. Možná tak budeme koukat jak se pitvaj orgány. :-D

Hmm organy.... Zajimave... Dal bych si takovou nejakou zachovalou tricitku., nemohla bys mi pak neco takoveho sehnat? Samo ze bych ti zaplatil...:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
22. 10. 2009 / 21:40:41 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Náhodou.. :D Víš, co já tě pozvu, ale konze, chudého zedníka, to tak.. :D

Chudeho? Jak vis ze budu chudy?! Prosim te jeste prijdes zebrat a budes ckrabat na dvere abych ti hodil alespon kost od obeda...:D

Veri
23. 10. 2009 / 16:18:53 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Chudeho? Jak vis ze budu chudy?! Prosim te jeste prijdes zebrat a budes ckrabat na dvere abych ti hodil alespon kost od obeda...:D

No to jako vůbec.. :D Já vím, všchno, víš co.. :D Náhodou, co ty víš, třeba v budoucnu třeba bbudeme sousedé a budeme si navzájem pomáhat.. :DD

Abby
23. 10. 2009 / 16:25:23 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Hmm organy.... Zajimave... Dal bych si takovou nejakou zachovalou tricitku., nemohla bys mi pak neco takoveho sehnat? Samo ze bych ti zaplatil...:D

No zadarmo ani kuře nehrabe. :-D Zálěží kolik, ono by to musel být pořádnej balík! :-D

Abby
23. 10. 2009 / 16:26:37 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

No to jako vůbec.. :D Já vím, všchno, víš co.. :D Náhodou, co ty víš, třeba v budoucnu třeba bbudeme sousedé a budeme si navzájem pomáhat.. :DD

Tak u té poslední věty jsem se vážně zasmála!! :-D