Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
COZE?? Ty az budes mit po skole tak mi uz davno budeme litat v a zádne auta uz nebudou existovat...:D
Haha.. Joo. myslíš budu lítat já v soukromém letadle jo.. :) A ty.. :D
konz napsal(a):
Ošetřovatelství te nebavi? To kamoše bavilo snad nejcvic:D Utírání posranych zadku starym lidem, umyvání mrtvol. No pradaá:D:D
No jako baví, ale ta učitelka to vážně kazí... haha, to vážně ještě neděláme :-D, zrovna teď se učíme obvazovou techniku. Jinač o těch mrtvolách nic nevím! To vážně dělat nebudeme. Možná tak budeme koukat jak se pitvaj orgány. :-D
konz napsal(a):
BARAK? Houby! Postavím ji mozna tak boudu a nebo kdyz se mi bude moc chtit tak ji vykopu díru do země a může tomu říkat domov:D
Další způsob... :-D
Abby napsal(a):
Další způsob... :-D
Náhodou.. :D Víš, co já tě pozvu, ale konze, chudého zedníka, to tak.. :D
Veri napsal(a):
Haha.. Joo. myslíš budu lítat já v soukromém letadle jo.. :) A ty.. :D
Jo jo... prosim te, tobe by nedali ani ridicak na kolobezku kdyby se vydaval..:D
Abby napsal(a):
No jako baví, ale ta učitelka to vážně kazí... haha, to vážně ještě neděláme :-D, zrovna teď se učíme obvazovou techniku. Jinač o těch mrtvolách nic nevím! To vážně dělat nebudeme. Možná tak budeme koukat jak se pitvaj orgány. :-D
Hmm organy.... Zajimave... Dal bych si takovou nejakou zachovalou tricitku., nemohla bys mi pak neco takoveho sehnat? Samo ze bych ti zaplatil...:D
Veri napsal(a):
Náhodou.. :D Víš, co já tě pozvu, ale konze, chudého zedníka, to tak.. :D
Chudeho? Jak vis ze budu chudy?! Prosim te jeste prijdes zebrat a budes ckrabat na dvere abych ti hodil alespon kost od obeda...:D
konz napsal(a):
Chudeho? Jak vis ze budu chudy?! Prosim te jeste prijdes zebrat a budes ckrabat na dvere abych ti hodil alespon kost od obeda...:D
No to jako vůbec.. :D Já vím, všchno, víš co.. :D Náhodou, co ty víš, třeba v budoucnu třeba bbudeme sousedé a budeme si navzájem pomáhat.. :DD
konz napsal(a):
Hmm organy.... Zajimave... Dal bych si takovou nejakou zachovalou tricitku., nemohla bys mi pak neco takoveho sehnat? Samo ze bych ti zaplatil...:D
No zadarmo ani kuře nehrabe. :-D Zálěží kolik, ono by to musel být pořádnej balík! :-D
Veri napsal(a):
No to jako vůbec.. :D Já vím, všchno, víš co.. :D Náhodou, co ty víš, třeba v budoucnu třeba bbudeme sousedé a budeme si navzájem pomáhat.. :DD
Tak u té poslední věty jsem se vážně zasmála!! :-D