Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
No to jako vůbec.. :D Já vím, všchno, víš co.. :D Náhodou, co ty víš, třeba v budoucnu třeba bbudeme sousedé a budeme si navzájem pomáhat.. :DD
No tak to myslím nehrozí! Nic proti, ale asi bych se stehoval na měsíc!:D
Abby napsal(a):
Tak u té poslední věty jsem se vážně zasmála!! :-D
Fakt? Já se zhrozil!:D
Abby napsal(a):
No zadarmo ani kuře nehrabe. :-D Zálěží kolik, ono by to musel být pořádnej balík! :-D
TAk to ale neni problem, řekni kolik a může být!
konz napsal(a):
Fakt? Já se zhrozil!:D
Až tak jo? :-D Heh, tak to já už jsem skoro-sousedka, takže jsem si i zvykla... ale o tom pomáhání si mezi sousedy nic nevím!! :-D
konz napsal(a):
TAk to ale neni problem, řekni kolik a může být!
No to ti teď ještě nepovím, ale až budu mít nějaké informace, ozvu se. ;-D
Abby napsal(a):
No to ti teď ještě nepovím, ale až budu mít nějaké informace, ozvu se. ;-D
Oka oka, Tak to bude fajn. A kdy by to asi tak mohlo byt nevis?
konz napsal(a):
Oka oka, Tak to bude fajn. A kdy by to asi tak mohlo byt nevis?
Tak to fakt nevím. Ale brzo to nečekej. ;)
Abby napsal(a):
Tak to fakt nevím. Ale brzo to nečekej. ;)
Dobra dobra... Zatim mam jeste neco rozjeteho, a z toho by mohlo kapnout par těl, ale nevim jak dlouho to vydrzi, tak ze by to nebylo spatne kdyby to bylo. No proste, cim driv tim lip co? Neboj dobre zaplatim...:)
konz napsal(a):
Dobra dobra... Zatim mam jeste neco rozjeteho, a z toho by mohlo kapnout par těl, ale nevim jak dlouho to vydrzi, tak ze by to nebylo spatne kdyby to bylo. No proste, cim driv tim lip co? Neboj dobre zaplatim...:)
Ok, cená bude vysoká, ale věřím ti. ;)
Už jen čekám, kdy ke mě vtrhne S.W.A.T. :-D a zatknou mě za obchodování s orgány. :-D