Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz21@seznam.cz napsal(a):
neboj, ja je mam vsechny pod palcem... to bude v pohode:)
To jsi mě teda uklidnil. :D
Abby napsal(a):
To jsi mě teda uklidnil. :D
To jsem rad ze jsem te uklidnil:) Vsak neboj o policii je postarano. Logan rikal ze to nejak zaridil. Kdyz je ten stary policajt:):D
konz napsal(a):
To jsem rad ze jsem te uklidnil:) Vsak neboj o policii je postarano. Logan rikal ze to nejak zaridil. Kdyz je ten stary policajt:):D
Ok, to jsem ráda. Máš to teda hezky zařízené. :D
Abby napsal(a):
Ok, to jsem ráda. Máš to teda hezky zařízené. :D
Tak vis jak, kdyz neco potrebuju tak si to musim umet zaridit:);-)
konz napsal(a):
Tak vis jak, kdyz neco potrebuju tak si to musim umet zaridit:);-)
Tož jasne. :D
A jak se těšíš na Vánoce? Konečně sněhu popadalo... inspirace na dárky nepřišla, zato krize jo. :D
Abby napsal(a):
Tož jasne. :D
A jak se těšíš na Vánoce? Konečně sněhu popadalo... inspirace na dárky nepřišla, zato krize jo. :D
Tak Vánoce uz moc nereim, protoze je rok od roku nemam rad, ale letos budou vyjimecne snad asi v kazdem ohledu, tak se aspon na letosni vanoce tesim. Darky uz mam vyresene, tak ze uz je vubec neresim.
A co ty? Jak ty se tesis na Vanoce? A co darecky? uz mas nakoupene?
konz napsal(a):
Tak Vánoce uz moc nereim, protoze je rok od roku nemam rad, ale letos budou vyjimecne snad asi v kazdem ohledu, tak se aspon na letosni vanoce tesim. Darky uz mam vyresene, tak ze uz je vubec neresim.
A co ty? Jak ty se tesis na Vanoce? A co darecky? uz mas nakoupene?
Já se na Vánoce těším. Dárků mám letos jen pár, rozhodla jsem se držet rady - kup si raději něco pro sebe abys pod tím stromkem něco měla. :D A pročpak právě letos budou výjimečné? :)
Abby napsal(a):
Já se na Vánoce těším. Dárků mám letos jen pár, rozhodla jsem se držet rady - kup si raději něco pro sebe abys pod tím stromkem něco měla. :D A pročpak právě letos budou výjimečné? :)
Aha tak to jo, tak ze jsi snadelila neco takhle sama jo?
konz napsal(a):
Aha tak to jo, tak ze jsi snadelila neco takhle sama jo?
Přesně tak. Navíc se Ježíšek uštědřil a přece jen jsem pod tím stromem něco našla. :D
Abby napsal(a):
Přesně tak. Navíc se Ježíšek uštědřil a přece jen jsem pod tím stromem něco našla. :D
Ale! Povidej! Copak jsi dostala krasneho?