Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
18. 11. 2009 / 18:19:45 (před 15 roky)
off
konz21@seznam.cz napsal(a):

neboj, ja je mam vsechny pod palcem... to bude v pohode:)

To jsi mě teda uklidnil. :D

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 12. 2009 / 14:53:00 (před 14 roky)
off
Abby napsal(a):

To jsi mě teda uklidnil. :D

To jsem rad ze jsem te uklidnil:) Vsak neboj o policii je postarano. Logan rikal ze to nejak zaridil. Kdyz je ten stary policajt:):D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Abby
5. 12. 2009 / 19:16:37 (před 14 roky)
off
konz napsal(a):

To jsem rad ze jsem te uklidnil:) Vsak neboj o policii je postarano. Logan rikal ze to nejak zaridil. Kdyz je ten stary policajt:):D

Ok, to jsem ráda. Máš to teda hezky zařízené. :D

konz
12. 12. 2009 / 21:09:48 (před 14 roky)
off
Abby napsal(a):

Ok, to jsem ráda. Máš to teda hezky zařízené. :D

Tak vis jak, kdyz neco potrebuju tak si to musim umet zaridit:);-)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Abby
17. 12. 2009 / 19:47:59 (před 14 roky)
off
konz napsal(a):

Tak vis jak, kdyz neco potrebuju tak si to musim umet zaridit:);-)

Tož jasne. :D
A jak se těšíš na Vánoce? Konečně sněhu popadalo... inspirace na dárky nepřišla, zato krize jo. :D

konz
20. 12. 2009 / 22:39:58 (před 14 roky)
off
Abby napsal(a):

Tož jasne. :D
A jak se těšíš na Vánoce? Konečně sněhu popadalo... inspirace na dárky nepřišla, zato krize jo. :D

Tak Vánoce uz moc nereim, protoze je rok od roku nemam rad, ale letos budou vyjimecne snad asi v kazdem ohledu, tak se aspon na letosni vanoce tesim. Darky uz mam vyresene, tak ze uz je vubec neresim.
A co ty? Jak ty se tesis na Vanoce? A co darecky? uz mas nakoupene?

Abby
24. 12. 2009 / 11:25:49 (před 14 roky)
off
konz napsal(a):

Tak Vánoce uz moc nereim, protoze je rok od roku nemam rad, ale letos budou vyjimecne snad asi v kazdem ohledu, tak se aspon na letosni vanoce tesim. Darky uz mam vyresene, tak ze uz je vubec neresim.
A co ty? Jak ty se tesis na Vanoce? A co darecky? uz mas nakoupene?

Já se na Vánoce těším. Dárků mám letos jen pár, rozhodla jsem se držet rady - kup si raději něco pro sebe abys pod tím stromkem něco měla. :D A pročpak právě letos budou výjimečné? :)

konz
27. 12. 2009 / 15:28:23 (před 14 roky)
off
Abby napsal(a):

Já se na Vánoce těším. Dárků mám letos jen pár, rozhodla jsem se držet rady - kup si raději něco pro sebe abys pod tím stromkem něco měla. :D A pročpak právě letos budou výjimečné? :)

Aha tak to jo, tak ze jsi snadelila neco takhle sama jo?

Abby
6. 1. 2010 / 17:59:56 (před 14 roky)
off
konz napsal(a):

Aha tak to jo, tak ze jsi snadelila neco takhle sama jo?

Přesně tak. Navíc se Ježíšek uštědřil a přece jen jsem pod tím stromem něco našla. :D

konz
9. 1. 2010 / 15:43:34 (před 14 roky)
off
Abby napsal(a):

Přesně tak. Navíc se Ježíšek uštědřil a přece jen jsem pod tím stromem něco našla. :D

Ale! Povidej! Copak jsi dostala krasneho?