Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 20:37:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

kua jste se zase rozjeli... Jedna nevinna návštěva u kamaradky, všechno mě bolí a vy se tu rozjedete... teda teda...

Znáš to, kdo chvíli stál, již stojí opodál. Ale neboj, až mě zase dohoní pracovní povinnosti, tak to tak veselé nebude. Alespoň vyrovnáš deficit v hodnostech...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 1. 2008 / 20:39:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Znáš to, kdo chvíli stál, již stojí opodál. Ale neboj, až mě zase dohoní pracovní povinnosti, tak to tak veselé nebude. Alespoň vyrovnáš deficit v hodnostech...

no v to celkem doufám... ale zas tu bude totál nuda...
hej co si myslíš že je horší? vlastní holka? nebo kamarádka?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2008 / 20:39:48
konz
29. 1. 2008 / 20:43:27 (před 16 roky)
off

Myslím že jsem našel další chybu na webu...
Na hlavní stránce jak je poslední diskuze se objevuje jen konz, konz, konz, a pod....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
29. 1. 2008 / 20:45:44 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no v to celkem doufám... ale zas tu bude totál nuda...
hej co si myslíš že je horší? vlastní holka? nebo kamarádka?

Obojí. Kamarádka je skvělá věc, ale hrozí, že se to zvrtne v něco horšího a tohle riziko nezmizí. A holka? Půl života v řiti. Živě si to umím představit: Ty už jsi zase na webu! A zase s tím Loganem, víš že je to magor. Už se mnou nemluvíš, vůbec si mě nevšímáš... Grrr!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
29. 1. 2008 / 20:47:57 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Obojí. Kamarádka je skvělá věc, ale hrozí, že se to zvrtne v něco horšího a tohle riziko nezmizí. A holka? Půl života v řiti. Živě si to umím představit: Ty už jsi zase na webu! A zase s tím Loganem, víš že je to magor. Už se mnou nemluvíš, vůbec si mě nevšímáš... Grrr!

:D:D:D Přesně tak!Co ty máš taky nějakou tu skvělou kamarádku? je to fakt good věc.

Logan
29. 1. 2008 / 20:49:48 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D:D:D Přesně tak!Co ty máš taky nějakou tu skvělou kamarádku? je to fakt good věc.

Uvědom si, kdo je na druhém konci! Připadám ti, že jsem ten typ, který má kamarádky?

konz
29. 1. 2008 / 20:51:35 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Uvědom si, kdo je na druhém konci! Připadám ti, že jsem ten typ, který má kamarádky?

hmm taky si říkam že jsem asi napsal hov-dinu...:-)

Logan
29. 1. 2008 / 21:02:14 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

hmm taky si říkam že jsem asi napsal hov-dinu...:-)

Ale má to i lepší stránku. Mé osamění způsobilo, že jsem poznal tebe a Pavlusku! A co víc si přát, než mít podobné hovado na druhém konci drátu ;-)

konz
29. 1. 2008 / 21:04:50 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale má to i lepší stránku. Mé osamění způsobilo, že jsem poznal tebe a Pavlusku! A co víc si přát, než mít podobné hovado na druhém konci drátu ;-)

na tom něco bude. není nad bližního svého...

Logan
29. 1. 2008 / 21:07:04 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

na tom něco bude. není nad bližního svého...

Bratr ve zbrani :-)