Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To já ne
hele a nechces to zkusit? nekdy je to fajn, treba kdyz se ti ozerou jako prase a ty si z nich pak muzes delat cely vecer a jeste nasledujici den pr*el (ja na ty hvezdicky se*u, da to moc prace)
Pavlus napsal(a):
hele a nechces to zkusit? nekdy je to fajn, treba kdyz se ti ozerou jako prase a ty si z nich pak muzes delat cely vecer a jeste nasledujici den prdel (ja na ty hvezdicky seru, da to moc prace)
V první řadě na hvězdičky nekašli, nebo tě Fruiko sejme. A nevíš náhodou, kdo by se mnou kamarádil? S mými destruktivními sklony, psychopatickou myslí a zálibou v nekromantismu...
Logan napsal(a):
V první řadě na hvězdičky nekašli, nebo tě Fruiko sejme. A nevíš náhodou, kdo by se mnou kamarádil? S mými destruktivními sklony, psychopatickou myslí a zálibou v nekromantismu...
asi jenom ja a konz... opraveno...
Pavlus napsal(a):
asi jenom ja a konz... opraveno...
Znám ještě jednoho. Tak to jste tři!
Logan napsal(a):
Znám ještě jednoho. Tak to jste tři!
to je slusny zaklad :D
Pavlus napsal(a):
to je slusny zaklad :D
Mám takovej blbej pocit, že to je i konec...
Logan napsal(a):
Mám takovej blbej pocit, že to je i konec...
pesimisto...
Pavlus napsal(a):
pesimisto...
Chtěla jsi napsat realisto, že?
Logan napsal(a):
Chtěla jsi napsat realisto, že?
nechtela! aj ty si muzes najit zive kamarady... vis kolik takovych magoru je? mrte...
Pavlus napsal(a):
nechtela! aj ty si muzes najit zive kamarady... vis kolik takovych magoru je? mrte...
Už o tom začínám pochybovat. Třeba jsem paradox, aby se uzavřel kruh. A budu tady sám navěky...