Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Už o tom začínám pochybovat. Třeba jsem paradox, aby se uzavřel kruh. A budu tady sám navěky...
sebelitost... to taky miluju...
Pavlus napsal(a):
sebelitost... to taky miluju...
Ne ty hloupá! To je mírně upravená hláška z Red Dwarfa!
Logan napsal(a):
Ne ty hloupá! To je mírně upravená hláška z Red Dwarfa!
no jo pravda, jsem uz tak unavena, ze ani nepoznam... asi se pomalu ulozim... teda jako uz jsem ulozena, akorat odlozim notas :D
Pavlus napsal(a):
no jo pravda, jsem uz tak unavena, ze ani nepoznam... asi se pomalu ulozim... teda jako uz jsem ulozena, akorat odlozim notas :D
Já tady budu dál hlídat...
Logan napsal(a):
Já tady budu dál hlídat...
ja vim, tak dobrou... hezke sny, jestli teda lidi (no, lidi...) jako ty maji sny...
Pavlus napsal(a):
ja vim, tak dobrou... hezke sny, jestli teda lidi (no, lidi...) jako ty maji sny...
Tvorové jako já nemají sny, jen noční můry, ve kterých k nám promlouvají naše oběti...
Logan napsal(a):
Tvorové jako já nemají sny, jen noční můry, ve kterých k nám promlouvají naše oběti...
tak jsem si to myslela dobre, dobrou tvore!
Pavlus napsal(a):
tak jsem si to myslela dobre, dobrou tvore!
Nechť zpěv ďáblů zkonejší tě...
Logan napsal(a):
Nechť zpěv ďáblů zkonejší tě...
a tohle byla zas citace z ceho...
vis co je hruza? videt, jak na hlavni strance je: pred 7 hodinami... to je jako povzbuzujici vzhledem k tomu, ze uz hodinu sedim v praci... bych mela spat aspon osm! zitra...