Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
proc?
Aby nebylo poznat, kde svoje doupě má...
Logan napsal(a):
Aby nebylo poznat, kde svoje doupě má...
jo jasny, to je chytry celkem...
Pavlus napsal(a):
jo jasny, to je chytry celkem...
Viď! My šelmy jsme hrozně geniální...
Logan napsal(a):
Viď! My šelmy jsme hrozně geniální...
no to jo... vrrrr... to budes muset asi jit kousek dal, no... nalovil sis aspon do zasoby, kdyz uz jsi byl u te doktorky treba?
Pavlus napsal(a):
no to jo... vrrrr... to budes muset asi jit kousek dal, no... nalovil sis aspon do zasoby, kdyz uz jsi byl u te doktorky treba?
Já nemůžu lovit do zásoby. Musím čekat, než nastane doba, kdy svůj hlad ukojím. Do té doby musím čekat...
Logan napsal(a):
Já nemůžu lovit do zásoby. Musím čekat, než nastane doba, kdy svůj hlad ukojím. Do té doby musím čekat...
hm, to mas docela blby teda... a mezitim jis tu travu jenom (a to jenom pred destem)?
Pavlus napsal(a):
hm, to mas docela blby teda... a mezitim jis tu travu jenom (a to jenom pred destem)?
Můžu jíst, ale měl bych hladovět. V každém případě, to co mám nejradši, můžu jenom v určitou dobu...
Logan napsal(a):
Můžu jíst, ale měl bych hladovět. V každém případě, to co mám nejradši, můžu jenom v určitou dobu...
za uplnku o pulnoci? to musis byt dost vychrtly, kdyz se poradne nenazeres, nemluve o tom, ze to je nezdrave :D
Pavlus napsal(a):
za uplnku o pulnoci? to musis byt dost vychrtly, kdyz se poradne nenazeres, nemluve o tom, ze to je nezdrave :D
A o slunovratu ne? To bych zhebl hlady, tak dlouho o půstu. Zdraví je to poslední, co mě zajímá a o té vychrtlosti... Víš kolik toho sežeru, když už můžu?