Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2008 / 13:43:29 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

proc?

Aby nebylo poznat, kde svoje doupě má...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 1. 2008 / 13:54:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Aby nebylo poznat, kde svoje doupě má...

jo jasny, to je chytry celkem...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 14:01:50 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jo jasny, to je chytry celkem...

Viď! My šelmy jsme hrozně geniální...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
30. 1. 2008 / 14:07:08 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Viď! My šelmy jsme hrozně geniální...

no to jo... vrrrr... to budes muset asi jit kousek dal, no... nalovil sis aspon do zasoby, kdyz uz jsi byl u te doktorky treba?

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 14:10:43 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no to jo... vrrrr... to budes muset asi jit kousek dal, no... nalovil sis aspon do zasoby, kdyz uz jsi byl u te doktorky treba?

Já nemůžu lovit do zásoby. Musím čekat, než nastane doba, kdy svůj hlad ukojím. Do té doby musím čekat...

Pavlus
30. 1. 2008 / 14:19:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já nemůžu lovit do zásoby. Musím čekat, než nastane doba, kdy svůj hlad ukojím. Do té doby musím čekat...

hm, to mas docela blby teda... a mezitim jis tu travu jenom (a to jenom pred destem)?

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 14:22:29 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hm, to mas docela blby teda... a mezitim jis tu travu jenom (a to jenom pred destem)?

Můžu jíst, ale měl bych hladovět. V každém případě, to co mám nejradši, můžu jenom v určitou dobu...

Pavlus
30. 1. 2008 / 14:24:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Můžu jíst, ale měl bych hladovět. V každém případě, to co mám nejradši, můžu jenom v určitou dobu...

za uplnku o pulnoci? to musis byt dost vychrtly, kdyz se poradne nenazeres, nemluve o tom, ze to je nezdrave :D

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 14:28:02 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

za uplnku o pulnoci? to musis byt dost vychrtly, kdyz se poradne nenazeres, nemluve o tom, ze to je nezdrave :D

A o slunovratu ne? To bych zhebl hlady, tak dlouho o půstu. Zdraví je to poslední, co mě zajímá a o té vychrtlosti... Víš kolik toho sežeru, když už můžu?

Pavlus
30. 1. 2008 / 14:33:13 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A o slunovratu ne? To bych zhebl hlady, tak dlouho o půstu. Zdraví je to poslední, co mě zajímá a o té vychrtlosti... Víš kolik toho sežeru, když už můžu?

a kdy teda muzes?

dement...