Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
MŇam, zase mi děláš chutě...
hihi, nech toho, se budu cervenat :D
Pavlus napsal(a):
hihi, nech toho, se budu cervenat :D
To se můžeš, zachránila si Konzovi čokla. Teď si budu brousit drápy na tebe, na psisko kašlu...
Logan napsal(a):
To se můžeš, zachránila si Konzovi čokla. Teď si budu brousit drápy na tebe, na psisko kašlu...
jaaj, tolik lichotek najednou :D
Pavlus napsal(a):
jaaj, tolik lichotek najednou :D
Já jsem vzor galantní příšery, hehehe :-)
Logan napsal(a):
Já jsem vzor galantní příšery, hehehe :-)
jo, takovy zboznuju... skoda ze vetsinou potkavam jenom takove prisery, co galantni vubec nejsou :D
Pavlus napsal(a):
jo, takovy zboznuju... skoda ze vetsinou potkavam jenom takove prisery, co galantni vubec nejsou :D
Musím si držet úroveň. Když už má někdo umřít, tak podle pravidel slušného chování ;-)
Logan napsal(a):
Musím si držet úroveň. Když už má někdo umřít, tak podle pravidel slušného chování ;-)
tak je to spravne... to si na tobe cenim... dneska uz moc takovych neni, sami spratci nevychovani, ani se nesnazi vrazdit s noblesou...
Pavlus napsal(a):
tak je to spravne... to si na tobe cenim... dneska uz moc takovych neni, sami spratci nevychovani, ani se nesnazi vrazdit s noblesou...
To mi povídej. Za mých mladých bestiálních let se tohle nepraktikovalo. Krev musí stříkat do dvojtrysku, trhat pouze diagonálně a při trhání nemlaskat, pouze vrčet...
Logan napsal(a):
To mi povídej. Za mých mladých bestiálních let se tohle nepraktikovalo. Krev musí stříkat do dvojtrysku, trhat pouze diagonálně a při trhání nemlaskat, pouze vrčet...
jak ja se na to tesim, to mi nebudes verit... vsiml sis, ze ackoliv je tu asi 14 lidi prihlasenych, plkame jenom my dva (zaaaseee)
Pavlus napsal(a):
jak ja se na to tesim, to mi nebudes verit... vsiml sis, ze ackoliv je tu asi 14 lidi prihlasenych, plkame jenom my dva (zaaaseee)
Kdo by si chtěl psát s bestií a dobrovolnou obětí bestie?