Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Kdo by si chtěl psát s bestií a dobrovolnou obětí bestie?
pravda, ja jsem zapomnela... mozna jsou trosku zhnuseni nebo neco... coz teda opravdu nechapu, vzdyt to je tak prirozene...
Pavlus napsal(a):
pravda, ja jsem zapomnela... mozna jsou trosku zhnuseni nebo neco... coz teda opravdu nechapu, vzdyt to je tak prirozene...
Jo. Co může být lepšího než noční toulka v lese!
Logan napsal(a):
Jo. Co může být lepšího než noční toulka v lese!
v temnem lese, kde vedou koleje...
Pavlus napsal(a):
v temnem lese, kde vedou koleje...
Mrtvolu ke kolejím dotáhnu. Musí tam být klid, temno, chladno, občas hvězdy zasvítit... Ach, já bych brečel, kdyby to šlo... Všude jen ošklivé silnice a baráky...
Logan napsal(a):
Mrtvolu ke kolejím dotáhnu. Musí tam být klid, temno, chladno, občas hvězdy zasvítit... Ach, já bych brečel, kdyby to šlo... Všude jen ošklivé silnice a baráky...
ja bydlim prakticky v lese :D to je super, akorat tu teda nevedou koleje...
Pavlus napsal(a):
ja bydlim prakticky v lese :D to je super, akorat tu teda nevedou koleje...
To já můžu bydlet jenom tam, kde je poblíž les. Jinak bych umřel steskem...
Logan napsal(a):
To já můžu bydlet jenom tam, kde je poblíž les. Jinak bych umřel steskem...
ja vyrostla mezi vinohrady a jedina vec, co pripominala les byly merunkove sady vsude kolem...
Pavlus napsal(a):
ja vyrostla mezi vinohrady a jedina vec, co pripominala les byly merunkove sady vsude kolem...
To ti nezávidím. Já vyrostl mezi lesy. Obrovské, tmavě zelené, skoro až černé, hluboké, tiché, tmavé...
Logan napsal(a):
To ti nezávidím. Já vyrostl mezi lesy. Obrovské, tmavě zelené, skoro až černé, hluboké, tiché, tmavé...
plzen? co tam mate za temne lesy? leda o kousek dal sumava...
jo a brdy jeste...
Pavlus napsal(a):
plzen? co tam mate za temne lesy? leda o kousek dal sumava...
jo a brdy jeste...
Já už jsem někde psal, že hloupá rozhodně nejseš. Ano, Šumava. To nejkrásnější z nejkrásnějších. Vyjma ciziny, ale doma je doma...