Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 1. 2008 / 19:37:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já už jsem někde psal, že hloupá rozhodně nejseš. Ano, Šumava. To nejkrásnější z nejkrásnějších. Vyjma ciziny, ale doma je doma...

tam mate chalupu? ja jako mala jezdila s nasima do beskyd, tam to uplne taky miluju :D sou tam taky vlci :D

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 1. 2008 / 19:38:36
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2008 / 19:40:29 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

tam mate chalupu? ja jako mala jezdila s nasima do beskyd, tam to uplne taky miluju :D sou tam taky vlci :D

Já mám vlky rád. Ne, nemáme chalupu na Šumavě, ale já jsem schopen urazit velké vzdálenosti. A rád tam jezdím na dovolenou...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
30. 1. 2008 / 19:42:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já mám vlky rád. Ne, nemáme chalupu na Šumavě, ale já jsem schopen urazit velké vzdálenosti. A rád tam jezdím na dovolenou...

sem si vsimla.. ajo, tak to jo... no nic, jdu si zahrat se spolubydlicima osadniky z katanu... tak se zatim mej a za par hodin jsem zpet :D

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 19:44:22 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

sem si vsimla.. ajo, tak to jo... no nic, jdu si zahrat se spolubydlicima osadniky z katanu... tak se zatim mej a za par hodin jsem zpet :D

Dobře, budu čekat, až se ozveš...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
30. 1. 2008 / 20:17:14 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Dobře, budu čekat, až se ozveš...

to bylo furt dem hrat dem hrat a ted nic...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 20:19:01 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to bylo furt dem hrat dem hrat a ted nic...

Ale já jsem tu pořád...

Pavlus
30. 1. 2008 / 20:20:03 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale já jsem tu pořád...

aspon ze tak... vsichni ostatni na me kaslou...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 20:21:58 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

aspon ze tak... vsichni ostatni na me kaslou...

Já na tebe nekašlu, já si na tebe brousím drápy...

Pavlus
30. 1. 2008 / 20:25:20 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já na tebe nekašlu, já si na tebe brousím drápy...

to je mi celkem jedno, v jakem smyslu na me kdo mysli, hlavne ze na me nekasle :D

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 20:26:32 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to je mi celkem jedno, v jakem smyslu na me kdo mysli, hlavne ze na me nekasle :D

To já už na tebe myslím už prakticky neustále, mlask...