Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
25. 1. 2008 / 01:24:28 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ale jde to naznacit... to se pak na tebe divaji bud jako na debila nebo jako na spikleneckeho hrdinu :D

Ten Rimmerovo výraz a způsob snad ani napodobit nejde. Ty ksichty mě na tom bavili nejvíce. Teda až po hláškách ovšem. Kterou postavu jsi měla nejradši?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 1. 2008 / 01:28:09 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ten Rimmerovo výraz a způsob snad ani napodobit nejde. Ty ksichty mě na tom bavili nejvíce. Teda až po hláškách ovšem. Kterou postavu jsi měla nejradši?

asi listera nebo krytona...

dement...
Logan
25. 1. 2008 / 01:30:28 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

asi listera nebo krytona...

To já Kocoura, ze začátku nic moc, ale potom byl super, obvzlášť jeho frky...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
25. 1. 2008 / 01:32:05 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já Kocoura, ze začátku nic moc, ale potom byl super, obvzlášť jeho frky...

jo, ze zacatku takovej nouma, ale pak se vypracoval a byl hustej :D nejlip si to davame vzdycky s brachou, sme se na to divali tak padesatkrat spolu, to uz ani nemusime nic rikat, jenom se rezem :D

dement...
Logan
25. 1. 2008 / 01:34:39 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jo, ze zacatku takovej nouma, ale pak se vypracoval a byl hustej :D nejlip si to davame vzdycky s brachou, sme se na to divali tak padesatkrat spolu, to uz ani nemusime nic rikat, jenom se rezem :D

Je fakt, že na to se dá koukat pořád. Už se těším, až dokoukám Simpsonovi, pak se na něj vrhnu :-)

Pavlus
25. 1. 2008 / 01:36:49 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Je fakt, že na to se dá koukat pořád. Už se těším, až dokoukám Simpsonovi, pak se na něj vrhnu :-)

jj, ja taky :D pokusim se znasilnit ty spolubydlici o jeden cerveny trpaslici den... jinak, s kym bydlis? s vasima?

dement...
Logan
25. 1. 2008 / 01:39:13 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jj, ja taky :D pokusim se znasilnit ty spolubydlici o jeden cerveny trpaslici den... jinak, s kym bydlis? s vasima?

Ne, za našima jezdím, ale už před dávnou dobou jsem se odstěhoval. Pak jsem tři roky bydlel na ubytovně a teď jsem v bytě u kámoše jako spolubydlící...

Pavlus
25. 1. 2008 / 01:42:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ne, za našima jezdím, ale už před dávnou dobou jsem se odstěhoval. Pak jsem tři roky bydlel na ubytovně a teď jsem v bytě u kámoše jako spolubydlící...

to je fajn, sem po tom touzila davno a hned po gymplu se mi to celkem podarilo a sla sem bydlet na koleje, pak sem uz zakonite nemohla domu, tak sem bydlela u pritele a ted s uplne uzasnou bandou lidi na private. nemuzu si stezovat!

dement...
Logan
25. 1. 2008 / 01:46:11 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to je fajn, sem po tom touzila davno a hned po gymplu se mi to celkem podarilo a sla sem bydlet na koleje, pak sem uz zakonite nemohla domu, tak sem bydlela u pritele a ted s uplne uzasnou bandou lidi na private. nemuzu si stezovat!

Mě bylo na ubytovně taky fajn, obvzlášť ze začátku. Plnej barák lidí, kteří měli společné zájmy a byli hrozní kaliči. Hrozně náročné, ale dokonalé. Prostě bomba. My to máme v rodině, každý mužského pohlaví do jednadvaceti vypadl z baráku...

Pavlus
25. 1. 2008 / 01:49:28 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Mě bylo na ubytovně taky fajn, obvzlášť ze začátku. Plnej barák lidí, kteří měli společné zájmy a byli hrozní kaliči. Hrozně náročné, ale dokonalé. Prostě bomba. My to máme v rodině, každý mužského pohlaví do jednadvaceti vypadl z baráku...

pekna tradice... :D no nic, jdu spat, rano vstavam a musim makat do skoly at mam pokoj... tak zas treba zitra, no spis dneska...

dement...