Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To já už na tebe myslím už prakticky neustále, mlask...
diky, hned je mi lip...
Pavlus napsal(a):
diky, hned je mi lip...
Tak to jsem rád...
Logan napsal(a):
Tak to jsem rád...
spokojenost na obou stranach :D
Pavlus napsal(a):
spokojenost na obou stranach :D
Já budu spokojenej, až uteču někam do lesů. Budu sám a bude mi fajn. A papu si někde ulovím...
Logan napsal(a):
Já budu spokojenej, až uteču někam do lesů. Budu sám a bude mi fajn. A papu si někde ulovím...
ja jsem byla treba byla stastna vcera, kdyz jsem byla plavat... nejsem moc rada sama... proto kdyz doma nikdo neni, tak vysedavam porad tady... a vlastne i kdyz doma jsou...
Pavlus napsal(a):
ja jsem byla treba byla stastna vcera, kdyz jsem byla plavat... nejsem moc rada sama... proto kdyz doma nikdo neni, tak vysedavam porad tady... a vlastne i kdyz doma jsou...
Já vodu nerado... Tak já jsem vyjímečně taky doma (myslím u rodičů) a ty už ze mě šílí, páč se od kompu nehnu :-)
Logan napsal(a):
Já vodu nerado... Tak já jsem vyjímečně taky doma (myslím u rodičů) a ty už ze mě šílí, páč se od kompu nehnu :-)
no jo, to ja taky vetsinou ne, proto domu skoro nejezdim...
Pavlus napsal(a):
no jo, to ja taky vetsinou ne, proto domu skoro nejezdim...
Naštěstí pro mě mají rodiče určité pochopení. I když jim moje tři kompy lezou na nervy. Ale co mají dělat...
Logan napsal(a):
Naštěstí pro mě mají rodiče určité pochopení. I když jim moje tři kompy lezou na nervy. Ale co mají dělat...
jaaj, tri jo? to mas po nejakych nebozticich svych? podedeny :D
Pavlus napsal(a):
jaaj, tri jo? to mas po nejakych nebozticich svych? podedeny :D
Poctivě koupený! Potvoro...