Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 1. 2008 / 21:20:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Poctivě koupený! Potvoro...

takovou normalni vec bych od tebe necekala :D jo a poctive vydelany taky?

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 1. 2008 / 21:21:54 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

takovou normalni vec bych od tebe necekala :D jo a poctive vydelany taky?

Ehm... Co máš ráda za filmy?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
30. 1. 2008 / 21:27:25 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ehm... Co máš ráda za filmy?

radsi o tom nechces mluvit, co? :D :D

filmy? toz nevim... kde co... ani nejak zadny vyhraneny zanr nemam, neco se mi libi a neco ne... aby to bylo vtipny a chytry... treba Amelie (to jsem do ni navic zamilovana) ty jo nevim, ted me nic nenapada...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 21:29:14 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

radsi o tom nechces mluvit, co? :D :D

filmy? toz nevim... kde co... ani nejak zadny vyhraneny zanr nemam, neco se mi libi a neco ne... aby to bylo vtipny a chytry... treba Amelie (to jsem do ni navic zamilovana) ty jo nevim, ted me nic nenapada...

Máš pravdu, nechce se mi o tom mluvit... :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
30. 1. 2008 / 21:32:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Máš pravdu, nechce se mi o tom mluvit... :-)

takze co ty za filmy?

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 21:40:51 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

takze co ty za filmy?

Nejlepší je podívat se na můj profil na Kfilmu.net, ale tak namátkou. Město ztracených dětí, Pátý element, Městečko Twin Peaks, Medvědi a horrory...

Pavlus
30. 1. 2008 / 21:48:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nejlepší je podívat se na můj profil na Kfilmu.net, ale tak namátkou. Město ztracených dětí, Pátý element, Městečko Twin Peaks, Medvědi a horrory...

sem se divala, ale uz si to nepamatuju, mestecko twin peaks miluju... paty element mam ted tady pred sebou na dvd, tak se na nej zitra asi chystam... samozrejme jedine, kdyz tu nebudes :D jo, nedavno jsem videla brazil, to se mi libilo... ale stejne jsem spis na ty serialy...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 21:50:38 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

sem se divala, ale uz si to nepamatuju, mestecko twin peaks miluju... paty element mam ted tady pred sebou na dvd, tak se na nej zitra asi chystam... samozrejme jedine, kdyz tu nebudes :D jo, nedavno jsem videla brazil, to se mi libilo... ale stejne jsem spis na ty serialy...

To já zase na filmy. A na horrory obvzlášť. Divné, že?

Pavlus
30. 1. 2008 / 21:52:45 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já zase na filmy. A na horrory obvzlášť. Divné, že?

no tyjo, horrory, to bych do tebe fakt nerekla, normalne bych te typla spis na nemecke romanticke filmy, nejak mi ta predstava nejde z hlavy... jak sedis s kapesnickem a kyblikem zmrzliny...

dement...
Logan
30. 1. 2008 / 21:54:44 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no tyjo, horrory, to bych do tebe fakt nerekla, normalne bych te typla spis na nemecke romanticke filmy, nejak mi ta predstava nejde z hlavy... jak sedis s kapesnickem a kyblikem zmrzliny...

COŽE??? GRRR!!! A už jsem vzteklej!