Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Provokuješ!
ja rada... a ty se snad nechas? sakris, tak mi to laskave uz oplat, nebo se na*eru!
Pavlus napsal(a):
ja rada... a ty se snad nechas? sakris, tak mi to laskave uz oplat, nebo se na*eru!
Všechno přijde, neboj se. Jen čekám na vhodnou příležitost...
Logan napsal(a):
Všechno přijde, neboj se. Jen čekám na vhodnou příležitost...
ok, uklidnils me... uz zacinam mit bordel v tom, o cem se na kterym vlaknu bavime :D
Pavlus napsal(a):
ok, uklidnils me... uz zacinam mit bordel v tom, o cem se na kterym vlaknu bavime :D
To se alkoholikům stává...
Logan napsal(a):
To se alkoholikům stává...
a je to tady... ale zjevne v tom mas taky binec...
Pavlus napsal(a):
a je to tady... ale zjevne v tom mas taky binec...
Ty si chtěla ty, ať do tebe reju. A to víš, tvé přání je mi rozkazem :-P
Logan napsal(a):
Ty si chtěla ty, ať do tebe reju. A to víš, tvé přání je mi rozkazem :-P
tak to bych mela podekovat, takze: dekuju pekne!
Pavlus napsal(a):
tak to bych mela podekovat, takze: dekuju pekne!
Nemáš zač :-P
Logan napsal(a):
Nemáš zač :-P
takze, co delas, kdyz nespis, nezabijis lidi, necumis do kompu popripade nejses v te sve tajemne praci? nejake jine zaliby? chodis na koncerty, do kina, do divadla, na fotbal, plavat ne, to vim...
Pavlus napsal(a):
takze, co delas, kdyz nespis, nezabijis lidi, necumis do kompu popripade nejses v te sve tajemne praci? nejake jine zaliby? chodis na koncerty, do kina, do divadla, na fotbal, plavat ne, to vim...
Čtu, hraju pc hry, chodím střílet, občas píšu, i když to už moc ne, cestuji... Človíčku, já jsem nějakej divnej, když tak nad tím přemýšlím...