Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Jenom se moc stydím. Je to tak divné? Prostě jsem takový...
jejda ja se taky stydim... ale celkem anonymne pres monitor mi to opada trochu, no vlastne trochu vic... boze, nazivo se uplne nejvic stydim...
Pavlus napsal(a):
jejda ja se taky stydim... ale celkem anonymne pres monitor mi to opada trochu, no vlastne trochu vic... boze, nazivo se uplne nejvic stydim...
Tohle já nemyslím! Já mluvím o studu předvádět své výtvory!
Logan napsal(a):
Tohle já nemyslím! Já mluvím o studu předvádět své výtvory!
ale ja to myslim stejne... taky nejsem nadsena z toho, ze si nekdo cte moje eseje, co pisu do skoly, ale odevzdat to musim a taky jsou tam nekdy dost osobni veci, protoze kdyz se rozepisu...
Pavlus napsal(a):
ale ja to myslim stejne... taky nejsem nadsena z toho, ze si nekdo cte moje eseje, co pisu do skoly, ale odevzdat to musim a taky jsou tam nekdy dost osobni veci, protoze kdyz se rozepisu...
Aha. Já už myslel, že mluvíš o něčem hodně jiném, to ale tady rozebírat nemůžu. Tak to potom jo. No a div se, že ti nic nechci dát k přečtení...
Logan napsal(a):
Aha. Já už myslel, že mluvíš o něčem hodně jiném, to ale tady rozebírat nemůžu. Tak to potom jo. No a div se, že ti nic nechci dát k přečtení...
ja se vubec nedivim, ale chtela jsem to vyzkouset :D co nemuzes rozebirat?
Pavlus napsal(a):
ja se vubec nedivim, ale chtela jsem to vyzkouset :D co nemuzes rozebirat?
Ale to nic. Zapomeň na to...
Logan napsal(a):
Ale to nic. Zapomeň na to...
ted na to tuplem nezapomenu :D
Pavlus napsal(a):
ted na to tuplem nezapomenu :D
Budeš muset. Já ti to neřeknu a ty na to nepříjdeš. Tak nahoď nějaké jiné téma, začínám se rozepisovat...
Logan napsal(a):
Budeš muset. Já ti to neřeknu a ty na to nepříjdeš. Tak nahoď nějaké jiné téma, začínám se rozepisovat...
ty ses na rade s tematama :D
Pavlus napsal(a):
ty ses na rade s tematama :D
Ha. Tak třeba oblíbená barva. Nemyslím v oblíkání, prostě jen oblíbenou barvu...