Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
pekna tradice... :D no nic, jdu spat, rano vstavam a musim makat do skoly at mam pokoj... tak zas treba zitra, no spis dneska...
Ok, já tady dál budu hlídat...[spoiler][/spoiler]
Už jsem zase zde!
Kurnik! Ste se pěkně rozjeli. Třeba přidat Pavluse do místnosti...
konz napsal(a):
Kurnik! Ste se pěkně rozjeli. Třeba přidat Pavluse do místnosti...
hihi, no jo... a to je smula, ze sem musela jit spat, jinak by to bylo o par stranek vic urcite :D
Pavlus napsal(a):
hihi, no jo... a to je smula, ze sem musela jit spat, jinak by to bylo o par stranek vic urcite :D
jej zdarec! Jo no. Tomu věřím...
Logan je pěkně ukecanej co??
konz napsal(a):
jej zdarec! Jo no. Tomu věřím...
Logan je pěkně ukecanej co??
to jo, uz sem mu to psala :D to se pozna hold za chvilu, ale zas nekdo muze byt ukecany jenom pres klavesnici :) me to jde rozhodne o neco malo lip nez nazivo...
Pavlus napsal(a):
to jo, uz sem mu to psala :D to se pozna hold za chvilu, ale zas nekdo muze byt ukecany jenom pres klavesnici :) me to jde rozhodne o neco malo lip nez nazivo...
hmm Tak to já jsem ukecanej pořád. No hlavne s těma pravýma lidma a s tou pravou partou. Jinak jsem prej ukecanej od mala. Ať už se jedná o blbosti, nebo o normální věci...
konz napsal(a):
hmm Tak to já jsem ukecanej pořád. No hlavne s těma pravýma lidma a s tou pravou partou. Jinak jsem prej ukecanej od mala. Ať už se jedná o blbosti, nebo o normální věci...
presne tak, jde o lidi... a taky o tema... k necemu proste nic rict nemuzu a navic vetsinou ani nechci
Pavlus napsal(a):
presne tak, jde o lidi... a taky o tema... k necemu proste nic rict nemuzu a navic vetsinou ani nechci
Jo no. A někdy kecáme úplně o ničem, ale přitom to vypadá že je to něco, a nevím co:-)
konz napsal(a):
Jo no. A někdy kecáme úplně o ničem, ale přitom to vypadá že je to něco, a nevím co:-)
nejvic me bavi rozvijet sileny teorie uplne o nicem, ale na to musim mit speciani druh nalady :D a specialni druh lidi, kteri me chapou a rozviji se mnou :D