Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Luteka napsal(a):
Knight Rider :) Můžete zadat kdokoliv za mne :)
jasně :) tak se toho někdo ujměte :)
tak já zadám :) sice je to asi hodně jednoduché, ale prostě nejde, aby se tu tohle neobjevilo :)
ukázka
Janna7 napsal(a):
tak já zadám :) sice je to asi hodně jednoduché, ale prostě nejde, aby se tu tohle neobjevilo :)
ukázka
Myslím, že nedělám nic špatně (asi taky nic nejde dělat špatně ;), ale ukazuje mi to File not found!
Edit: ha, už to jede :D Sakra já to znám, ale nemůžu si vzpomenout :O :D nedávno jsem na to koukala... bože :D
USS Odyssea napsal(a):
Myslím, že nedělám nic špatně (asi taky nic nejde dělat špatně ;), ale ukazuje mi to File not found!
Mně v pohodě funguje, ale zase to nepoznávám :D
Trochu napovím, že tenhle seriál je v našich končinách - si myslím - víc známý ve svém dabingu než v originále, z kterého je ovšem ukázka. Ovšem "slova" v ukázce jsou totožná i v dabingu, takže je to jen jiný hlas :)
Tento seriál má také docela dost sérií.
Friends?
Luteka napsal(a):
Friends?
Nope. Ovšem je to taky profláklý seriál.
Vidím, že se to nehne, tak přidávám >> nápovědu <<, tentokrát již z českého dabingu, snad už to teď bude jednoduchý :)
Ženatý se závazky?