Diskuzní fórum

Uhádni seriál podle audio nahrávky

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
13. 2. 2012 / 22:22:57 (před 12 roky)
off

ale možná je to klasický zvuk, ať už je to z čehokoliv... každopádně taky nemam páru :D

There are no cows in space.
Lugre
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 2. 2012 / 16:54:57 (před 12 roky)
off

ukázka
Já si myslim, že kdo zná, ten pozná, ale problém je asi v tom, že nikdo nezná :D.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 2. 2012 / 21:05:14 (před 12 roky)
off
Lugre napsal(a):

ukázka
Já si myslim, že kdo zná, ten pozná, ale problém je asi v tom, že nikdo nezná :D.

jj, to asi bude ten důvod. Nevím jak ostatní, ale já bych byla aspoň tak pro pěti vteřinovou ukázku :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
aaaja
14. 2. 2012 / 21:29:35 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

jj, to asi bude ten důvod. Nevím jak ostatní, ale já bych byla aspoň tak pro pěti vteřinovou ukázku :)

to bych zas neomezovala, jsou serialy, ktere se daji poznat podle jedne dvou vteřin, ale musí to člověk znát... tady jsme asi všichni nahraní :D a nebo si pak budem škubat vlasy, jestli se to někdy dozvíme :D

Odyssea
14. 2. 2012 / 21:36:38 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

to bych zas neomezovala, jsou serialy, ktere se daji poznat podle jedne dvou vteřin, ale musí to člověk znát... tady jsme asi všichni nahraní :D a nebo si pak budem škubat vlasy, jestli se to někdy dozvíme :D

jo, přesně tak jsem to myslela. U minulých seriálů jsem to taky poznala hned, jen byl vždy někdo rychlejší než já:)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Domi94
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
16. 2. 2012 / 19:42:05 (před 12 roky)
off

Dr. House ??

Don’t be so driven by the past that you throw away your future ~ K. Beckett
Lugre
16. 2. 2012 / 21:06:16 (před 12 roky)
off
Domi94 napsal(a):

Dr. House ??

Ne, ale je to zajímavý tip.

Odyssea
17. 2. 2012 / 16:22:45 (před 12 roky)
off

Tak možná další nápovědu?? :)

Lugre
17. 2. 2012 / 17:06:46 (před 12 roky)
off
aaaja
17. 2. 2012 / 21:27:21 (před 12 roky)
off

tak jo... Babylon 5?