Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ale možná je to klasický zvuk, ať už je to z čehokoliv... každopádně taky nemam páru :D
ukázka
Já si myslim, že kdo zná, ten pozná, ale problém je asi v tom, že nikdo nezná :D.
Lugre napsal(a):
ukázka
Já si myslim, že kdo zná, ten pozná, ale problém je asi v tom, že nikdo nezná :D.
jj, to asi bude ten důvod. Nevím jak ostatní, ale já bych byla aspoň tak pro pěti vteřinovou ukázku :)
USS Odyssea napsal(a):
jj, to asi bude ten důvod. Nevím jak ostatní, ale já bych byla aspoň tak pro pěti vteřinovou ukázku :)
to bych zas neomezovala, jsou serialy, ktere se daji poznat podle jedne dvou vteřin, ale musí to člověk znát... tady jsme asi všichni nahraní :D a nebo si pak budem škubat vlasy, jestli se to někdy dozvíme :D
aaaja napsal(a):
to bych zas neomezovala, jsou serialy, ktere se daji poznat podle jedne dvou vteřin, ale musí to člověk znát... tady jsme asi všichni nahraní :D a nebo si pak budem škubat vlasy, jestli se to někdy dozvíme :D
jo, přesně tak jsem to myslela. U minulých seriálů jsem to taky poznala hned, jen byl vždy někdo rychlejší než já:)
Dr. House ??
Domi94 napsal(a):
Dr. House ??
Ne, ale je to zajímavý tip.
Tak možná další nápovědu?? :)