Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 7. 2015 / 10:09:46 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Možnost nastavit si titulky, pokud je víc překladatelů, by bylo dobré, ale psát do watchlistu i překladatele, mi přijde zbytečné. Jednak je většinou jen jeden tým překladatelů, a pak už by to tam bylo trochu přeplněné.

To ne, já to myslím, že proto by byl užitečný ten tvůj návrh, aby se dalo kliknout, i když jsou ještě rozdělané.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 7. 2015 / 14:54:39 (před 9 roky)
off

Teda to byla rychlost. Díky :)

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Gabs
Redaktor | Cool level: 39 | Abby Sciutová
27. 9. 2015 / 11:38:19 (před 9 roky)
off

Zdravím, mám pár poznámek k watchlistu (jestli to tu už bylo řešeno, tak se omlouvám).

Občas mají epizody delší názvy a bohužel se tím posune datum premiéry o řádek dolů, a pak nevidím, kdy to přesně je.

Jde to nějak napravit?

Pak bych ještě měla jednu připomínku. Jedná se spíš asi o ojedinělý případ, ale mám u jedné epizody datum premiéry neznámé.

Přijde mi to celkem zbytečné a zabírá to místo, název epizody mě ani tak nezajímá, jako právě to datum, kdy má epizoda vyjít.

Díky za jakkoli feedback. :')

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 9. 2015 / 11:38:54
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 9. 2015 / 11:42:32 (před 9 roky)
off
Gabulinka napsal(a):

Zdravím, mám pár poznámek k watchlistu (jestli to tu už bylo řešeno, tak se omlouvám).

Občas mají epizody delší názvy a bohužel se tím posune datum premiéry o řádek dolů, a pak nevidím, kdy to přesně je.

Jde to nějak napravit?

Pak bych ještě měla jednu připomínku. Jedná se spíš asi o ojedinělý případ, ale mám u jedné epizody datum premiéry neznámé.

Přijde mi to celkem zbytečné a zabírá to místo, název epizody mě ani tak nezajímá, jako právě to datum, kdy má epizoda vyjít.

Díky za jakkoli feedback. :')

Jak to myslíš s tím neznámým datem? Když je napsané datum "Neznámo kdy", tak není u epizody vyplněné a s tím watchlist nic neudělá :)

Gabs
Redaktor | Cool level: 39 | Abby Sciutová
27. 9. 2015 / 21:53:23 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jak to myslíš s tím neznámým datem? Když je napsané datum "Neznámo kdy", tak není u epizody vyplněné a s tím watchlist nic neudělá :)

Aha, to jsem si myslela... Díky. :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
27. 9. 2015 / 22:00:59 (před 9 roky)
off
Gabulinka napsal(a):

Aha, to jsem si myslela... Díky. :)

Nemáš vůbec zač :)

Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
29. 10. 2015 / 10:51:30 (před 9 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Když si nastavím v nastavení webu, aby byla preferována data vysílání v ČR, tak se mi ve watchlistu u epizod, které se u nás ještě nevysílaly objevuje taková nesrovnalost. Když mám seriál v zamilovaných, objevuje se mi u data vysílání nápis Neznámo kdy. Ale když mám seriál mezi oblíbenými, je tam napsáno datum 0. 0. 0000. Myslím, že by bylo lepší, kdyby se nápis Neznámo kdy objevoval u všech epizod ať už jsou v zamilovaných nebo v oblíbených.

Naprosto souhlasím! Nebylo by lepší, kdyby i u oblíbených seriálů byl v případě neznámého data premiéry nápis "Neznámo kdy" místo nic neříkajícího data 0.0.0000? Seznam by se tak podle mě stal i přehlednějším, jelikož by červený nápis s odpočtem dní, které uplynuly od premiéry, byl skutečně jen u těch epizod (seriálů), u kterých je datum zadáno a bylo by tak na první pohled vidět, co už bylo odvysíláno. Snad jsem to popsal srozumitelně..

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
29. 10. 2015 / 11:17:06 (před 9 roky)
off
Markus07 napsal(a):

Naprosto souhlasím! Nebylo by lepší, kdyby i u oblíbených seriálů byl v případě neznámého data premiéry nápis "Neznámo kdy" místo nic neříkajícího data 0.0.0000? Seznam by se tak podle mě stal i přehlednějším, jelikož by červený nápis s odpočtem dní, které uplynuly od premiéry, byl skutečně jen u těch epizod (seriálů), u kterých je datum zadáno a bylo by tak na první pohled vidět, co už bylo odvysíláno. Snad jsem to popsal srozumitelně..

Opraveno.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kratos91
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
5. 1. 2016 / 06:11:10 (před 8 roky)
off

Proč se vlastně do watchlistu přidává jen to, u čeho zakliknu "oblíbené" a ne to, kde kliknu na "Chci vidět"? Mám tu kupu seriálů, které bych si do watchlistu přidal, ale přitom oblíbené nejsou.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 1. 2016 / 10:01:54 (před 8 roky)
off
Metal Lord napsal(a):

Proč se vlastně do watchlistu přidává jen to, u čeho zakliknu "oblíbené" a ne to, kde kliknu na "Chci vidět"? Mám tu kupu seriálů, které bych si do watchlistu přidal, ale přitom oblíbené nejsou.

Protože chci vidět je na seriály, které sice plánuješ vidět, ale někdy, ne hned teď. Kdyby sis jen přečetl profil, řekl si, že to vypadá dobře, že se na to někdy časem mrkneš, tak si ho za týden nepamatuješ. Já tam mám desítky seriálů. Kdyby mi měly strašit ve watchlistu, tak ztratí svou funkci, protože se v něm člověk nevyzná.