Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Metal Lord napsal(a):
Proč se vlastně do watchlistu přidává jen to, u čeho zakliknu "oblíbené" a ne to, kde kliknu na "Chci vidět"? Mám tu kupu seriálů, které bych si do watchlistu přidal, ale přitom oblíbené nejsou.
Je blbý pojmenování. Ale ber to tak, že místo oblíbené se to jmenuje sleduju. :D
Fruiko napsal(a):
Je blbý pojmenování. Ale ber to tak, že místo oblíbené se to jmenuje sleduju. :D
A nebylo by snazší přímo tlačítko "přidat do watchlistu"? :D
Metal Lord napsal(a):
A nebylo by snazší přímo tlačítko "přidat do watchlistu"? :D
Po třech letech to už je fuk a bylo by to spíš matoucí, lidi už jsou zvyklý na oblíbit.
Zdravim vsechny,
mel bych navrh na takove male vylepseni watchlistu. V tuto chvili me napriklad vubec nezajima, ze dalsi dil Dr Who bude az za 220 dni, ale pritom bych ho nerad odstranoval z oblibenych serialu. Byla by nejaka moznost pridat funkci do nastaveni, ze nechceme byt informovani o serialech ve watchlistu, ktere budou zacinat pozeji nez za 30 (14/60/90) dni?
Dekuji za odpoved :)
I přesto, že mám nastavené preferování původních názvů a premiérových dat, tak mi ve Watchlistu u všech seriálů vyskakuje CZ premiéra neznámo kdy. Nevíte někdo, jak si to hodím zpátky, aby mi to ukazovalo datumi normálně? :) Díky
Ukawa napsal(a):
Zdravim vsechny,
mel bych navrh na takove male vylepseni watchlistu. V tuto chvili me napriklad vubec nezajima, ze dalsi dil Dr Who bude az za 220 dni, ale pritom bych ho nerad odstranoval z oblibenych serialu. Byla by nejaka moznost pridat funkci do nastaveni, ze nechceme byt informovani o serialech ve watchlistu, ktere budou zacinat pozeji nez za 30 (14/60/90) dni?
Dekuji za odpoved :)
Tak si watchlist seřaď podle premiéry dalšího dílu a budeš je mít až na konci. To mi připadá zbytečné.
ševča napsal(a):
Tak si watchlist seřaď podle premiéry dalšího dílu a budeš je mít až na konci. To mi připadá zbytečné.
ha, toho jsem si nikdy nevsimnul :D sice ted mam 10 serialu na zacatku, ktere mam ozkoukan, ale jsou stare (pred 500 dny apod) ale i tak to docela funguje
dekuji
Měla bych menší dotaz - watchlist je naprosto boží funkce a jsem za ni hrozně ráda, ale v případě, že si nějaký seriál dávám odznova, pak už nefunguje to, k čemu se mi watchlist nejvíc hodí - že mi ukazuje u jaké epky jsem skončila a nemusím si to psát na nějaké papírky doma :) Jelikož už jednou jsem epizody odškrtla, že jsem je viděla, žjo. Nešlo by nějakým způsobem udělat rozšíření, kdy by si člověk mohl u seriálu zvolit, že si ho pouští odznovu a tak si mohl ve watchlistu znovu odškrtávat postupně epizody? Případně je nějaký způsob jak hromadně zrušit zaškrtnutí epizod, že byly viděny (neb to jsem taky nenašla, jen u každé epky zvlášť)?
Janna7 napsal(a):
Měla bych menší dotaz - watchlist je naprosto boží funkce a jsem za ni hrozně ráda, ale v případě, že si nějaký seriál dávám odznova, pak už nefunguje to, k čemu se mi watchlist nejvíc hodí - že mi ukazuje u jaké epky jsem skončila a nemusím si to psát na nějaké papírky doma :) Jelikož už jednou jsem epizody odškrtla, že jsem je viděla, žjo. Nešlo by nějakým způsobem udělat rozšíření, kdy by si člověk mohl u seriálu zvolit, že si ho pouští odznovu a tak si mohl ve watchlistu znovu odškrtávat postupně epizody? Případně je nějaký způsob jak hromadně zrušit zaškrtnutí epizod, že byly viděny (neb to jsem taky nenašla, jen u každé epky zvlášť)?
Když u seriálu klikneš na "znelíbit" a pak si ho zas přidáš do oblíbených, tak se ti znovu objeví tabulka, který díl jsi viděla naposled, tak dáš, že jsi neviděla žádný :)
Gabik.029 napsal(a):
Když u seriálu klikneš na "znelíbit" a pak si ho zas přidáš do oblíbených, tak se ti znovu objeví tabulka, který díl jsi viděla naposled, tak dáš, že jsi neviděla žádný :)
Tak to nefunguje. Musí se ručně od-odškrtnout každá epizoda zvlášť, tzv. rozkliknout každý profil epizody a v boxíku vpravo zrušit hodnocení líbilo/nevím/nelíbilo.