Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seraphine313 napsal(a):
Tak to nefunguje. Musí se ručně od-odškrtnout každá epizoda zvlášť, tzv. rozkliknout každý profil epizody a v boxíku vpravo zrušit hodnocení líbilo/nevím/nelíbilo.
Fakt? Já myslela, že jo, když ta tabulka znovu naskočí. Tak teda nic :D
Gabik.029 napsal(a):
Fakt? Já myslela, že jo, když ta tabulka znovu naskočí. Tak teda nic :D
Jo, já si takhle teď od-odškrtával celý Přátele. Maras :D
Seraphine313 napsal(a):
Jo, já si takhle teď od-odškrtával celý Přátele. Maras :D
To bych si to psala radši na ten papír :D
Nebo když klikneš pravým na přehrávač, tak ti to ukáže asi 10 posledních souborů. S trochou snahy...
Ach jaj... Toto fakt nepochopím. V dnešnej technickej dobe, kedy má človek asi milión možností, ako tento úkon urobiť, tak sa tu bude každý druhý týždeň riešiť to isté. :D Čo takto si napr. premenovávať zložku, v ktorej seriál máš, podľa toho, ktorú epku si poslednú videla? Ja to tak robím pri všetkých seriáloch, napr. jedna z mojich aktuálnych zložiek sa volá "ballers s02e06". Ak si nechceš premenovávať zložku, tak tam hoď texťákový dokument, do ktorého si píš vždy poslednú epku, no a budeš to mať vždy pri tých epkách v počítači. Príp. premenovávaj názov toho texťákového súboru, nemusíš to písať priamo doň. Alebo milión iných možností. :D Niee, radšej si to odškrtávajte tu na SZ, ktoré je závislé od vášho internetového pripojenia a funkčnosti samotného webu (aj SZ niekedy spadne... na chvíľu). :DDD Už sa mi párkrát stalo, že som nevystihol SZ v správnej chvíli (spomínaný výpadok alebo mi nešiel net), tak som si začal epky zapisovať tak, ako píšem vyššie. A na SZ aktualizujem raz za čas, lebo v minulosti sa mi už stalo, že som sa riadil podľa SZ watchlistu a až po 5 minútach pozerania mi doplo, že tú epku som už pred týždňom alebo tak videl. :'D
Pardon za sloh, ale už mi to fakt nedalo. :D Že písať si to na papierik... Omg, pomysleli ste vy vôbec na stromy a našu prírodu?! ;D Teda... To, čo z nej zostalo. :P :/ Unfortunately...
Já jsem si po přechodu na novou verzi nadšeně zvolila poslední viděnou epizodu u spousty seriálů, které jsem pak plánovala vidět celé znovu, ale zároveň už jsem je dřív viděla (CSI, Supernatural, Grey's Anatomy...). Pak jsem si to všechno zrušila ručně, ono to není tak pomalé, pootvírají se záložky, zmenší se lupa, aby tlačítko bylo viditelné bez nutnosti rolovat stránkou dolů, a pak je to otázka 5 minut třeba 200 dílů odviditelnit.
Jinak jasně, je to jedno, ale třeba se to i počítá do statistik (Můj rok na SZ), takže pokud chcete mít potom v rekapitulaci skutečný počet dílů a prosledovaný čas, tak se těch 5-10 minut obětovat dá :D
Zdravím, bylo by možné, ve watchlistu vytvořit funkci "tento díl jsem neviděl"? Tzn. přeskočit díl, aby se nepočítal ani do statistik zhlédnutých seriálů, ale aby zmizel i ze statistik zbývajících dílů ve watchlistu. Hodilo by se to například pro různé publicistické pořady (třeba A DOST! a celkově hodně věcí z produkce Streamu.cz), kde třeba nechci a nepotřebuji vidět každej díl, ale na druhou stranu bych si rád odškrtával ty, který jsem skutečně viděl.
Miro_CZ napsal(a):
Zdravím, bylo by možné, ve watchlistu vytvořit funkci "tento díl jsem neviděl"? Tzn. přeskočit díl, aby se nepočítal ani do statistik zhlédnutých seriálů, ale aby zmizel i ze statistik zbývajících dílů ve watchlistu. Hodilo by se to například pro různé publicistické pořady (třeba A DOST! a celkově hodně věcí z produkce Streamu.cz), kde třeba nechci a nepotřebuji vidět každej díl, ale na druhou stranu bych si rád odškrtával ty, který jsem skutečně viděl.
Je to přímo u epizody, do watchlistu jsem to nechtěl dávat, protože se to používá výrazně méně než ostatní volby.
Fruiko: Děkuji, toho jsem si nevšimnul.