Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
26. 8. 2016 / 14:10:28 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Tak to nefunguje. Musí se ručně od-odškrtnout každá epizoda zvlášť, tzv. rozkliknout každý profil epizody a v boxíku vpravo zrušit hodnocení líbilo/nevím/nelíbilo.

Fakt? Já myslela, že jo, když ta tabulka znovu naskočí. Tak teda nic :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
26. 8. 2016 / 15:12:23 (před 8 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Fakt? Já myslela, že jo, když ta tabulka znovu naskočí. Tak teda nic :D

Jo, já si takhle teď od-odškrtával celý Přátele. Maras :D

And when my time is up, have I done enough?
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
26. 8. 2016 / 15:27:11 (před 8 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Jo, já si takhle teď od-odškrtával celý Přátele. Maras :D

To bych si to psala radši na ten papír :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 8. 2016 / 19:06:29 (před 8 roky)
off

Nebo když klikneš pravým na přehrávač, tak ti to ukáže asi 10 posledních souborů. S trochou snahy...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
26. 8. 2016 / 19:14:06 (před 8 roky)
off

Ach jaj... Toto fakt nepochopím. V dnešnej technickej dobe, kedy má človek asi milión možností, ako tento úkon urobiť, tak sa tu bude každý druhý týždeň riešiť to isté. :D Čo takto si napr. premenovávať zložku, v ktorej seriál máš, podľa toho, ktorú epku si poslednú videla? Ja to tak robím pri všetkých seriáloch, napr. jedna z mojich aktuálnych zložiek sa volá "ballers s02e06". Ak si nechceš premenovávať zložku, tak tam hoď texťákový dokument, do ktorého si píš vždy poslednú epku, no a budeš to mať vždy pri tých epkách v počítači. Príp. premenovávaj názov toho texťákového súboru, nemusíš to písať priamo doň. Alebo milión iných možností. :D Niee, radšej si to odškrtávajte tu na SZ, ktoré je závislé od vášho internetového pripojenia a funkčnosti samotného webu (aj SZ niekedy spadne... na chvíľu). :DDD Už sa mi párkrát stalo, že som nevystihol SZ v správnej chvíli (spomínaný výpadok alebo mi nešiel net), tak som si začal epky zapisovať tak, ako píšem vyššie. A na SZ aktualizujem raz za čas, lebo v minulosti sa mi už stalo, že som sa riadil podľa SZ watchlistu a až po 5 minútach pozerania mi doplo, že tú epku som už pred týždňom alebo tak videl. :'D

Pardon za sloh, ale už mi to fakt nedalo. :D Že písať si to na papierik... Omg, pomysleli ste vy vôbec na stromy a našu prírodu?! ;D Teda... To, čo z nej zostalo. :P :/ Unfortunately...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 2x | Naposledy: 26. 8. 2016 / 19:15:13
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 8. 2016 / 19:17:07 (před 8 roky)
on

Já jsem si po přechodu na novou verzi nadšeně zvolila poslední viděnou epizodu u spousty seriálů, které jsem pak plánovala vidět celé znovu, ale zároveň už jsem je dřív viděla (CSI, Supernatural, Grey's Anatomy...). Pak jsem si to všechno zrušila ručně, ono to není tak pomalé, pootvírají se záložky, zmenší se lupa, aby tlačítko bylo viditelné bez nutnosti rolovat stránkou dolů, a pak je to otázka 5 minut třeba 200 dílů odviditelnit.

Jinak jasně, je to jedno, ale třeba se to i počítá do statistik (Můj rok na SZ), takže pokud chcete mít potom v rekapitulaci skutečný počet dílů a prosledovaný čas, tak se těch 5-10 minut obětovat dá :D

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
3. 9. 2016 / 11:11:46 (před 8 roky)
off

Zdravím, bylo by možné, ve watchlistu vytvořit funkci "tento díl jsem neviděl"? Tzn. přeskočit díl, aby se nepočítal ani do statistik zhlédnutých seriálů, ale aby zmizel i ze statistik zbývajících dílů ve watchlistu. Hodilo by se to například pro různé publicistické pořady (třeba A DOST! a celkově hodně věcí z produkce Streamu.cz), kde třeba nechci a nepotřebuji vidět každej díl, ale na druhou stranu bych si rád odškrtával ty, který jsem skutečně viděl.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 9. 2016 / 07:07:17 (před 8 roky)
off
Miro_CZ napsal(a):

Zdravím, bylo by možné, ve watchlistu vytvořit funkci "tento díl jsem neviděl"? Tzn. přeskočit díl, aby se nepočítal ani do statistik zhlédnutých seriálů, ale aby zmizel i ze statistik zbývajících dílů ve watchlistu. Hodilo by se to například pro různé publicistické pořady (třeba A DOST! a celkově hodně věcí z produkce Streamu.cz), kde třeba nechci a nepotřebuji vidět každej díl, ale na druhou stranu bych si rád odškrtával ty, který jsem skutečně viděl.

Je to přímo u epizody, do watchlistu jsem to nechtěl dávat, protože se to používá výrazně méně než ostatní volby.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
4. 9. 2016 / 11:06:48 (před 8 roky)
off

Fruiko: Děkuji, toho jsem si nevšimnul.

Danny723
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 10. 2016 / 14:45:08 (před 8 roky)
off

Líbila by se mi možnost nastavit si v watchlistu, aby mě upozornil až když vyjde poslední díl celé série. Vím, že to jde obejít tím že si je všechny zaklikám a pak to vše vynulují, ale to není ono...