Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Danny723 napsal(a):
Líbila by se mi možnost nastavit si v watchlistu, aby mě upozornil až když vyjde poslední díl celé série. Vím, že to jde obejít tím že si je všechny zaklikám a pak to vše vynulují, ale to není ono...
Tohle bych uvítal i já
Není úplně marný nápad, akorát poslední díl série se automaticky dost špatně zjišťuje. V podstatě by člověk musel znát datum prvního dílu příští série, aby se to dalo s určitostí označit (pokud se to nemá dělat ručně).
Fruiko napsal(a):
Není úplně marný nápad, akorát poslední díl série se automaticky dost špatně zjišťuje. V podstatě by člověk musel znát datum prvního dílu příští série, aby se to dalo s určitostí označit (pokud se to nemá dělat ručně).
Nešlo by to třeba odvodit podle toho, jestli to má vyplněno ukončení seriálu?
ševča napsal(a):
Nešlo by to třeba odvodit podle toho, jestli to má vyplněno ukončení seriálu?
Myslím, že řeší upozornění po konci každé série, nejen po ukončení seriálu... každopádně to, co říkáš ty, by se mi hodně líbilo, mohla bych si do watchlistu dát hnedka všechno a vidět ve statistikách, kolik desetitisíců epizod mi zbývá k odsledování :D
ragelly napsal(a):
Myslím, že řeší upozornění po konci každé série, nejen po ukončení seriálu... každopádně to, co říkáš ty, by se mi hodně líbilo, mohla bych si do watchlistu dát hnedka všechno a vidět ve statistikách, kolik desetitisíců epizod mi zbývá k odsledování :D
Jo, já to přehlédla, protože vím, že hodně lidí čeká se seriály, až skončí, ať nemusí na díly čekat, tak mi to hned dávalo smysl. Po té jednotlivé sérii už ten smysl vidím míň.
Nevím, jestli se to už tady neřešilo, ale přišlo by mi vhod tlačítko / vychytávka, které by do watchlistu automaticky přiřazovalo všechny nové seriály, ideálně filtrované přes zemi původu, aby se člověk vyhnul ručnímu zařazování a měl navíc jistotu, že mu nic neuniklo :D
Nově přidané seriály najdeš tady. Proč je přidávat automaticky do watchlistu? Vsadím se, že vyhazováním těch nechtěných bys strávil víc času.
Lepší odkaz je spíš tenhle. Nebo seznam pod textem u Novinkek pod lupou, kde ale teda není anime a obecně neanglicky mluvené věci (s výjimkami).
Těmi novými seriály jsem myslel nově vysílané, ne přidané :) Snažím se koukat na všechny (aspoň americké) piloty, takže si je tu vždycky poctivě naklikávám do watchlistu ze článků a tipovačky na přeživší, ale třeba z posledního týdne by mi unikly Freakish a Travelers, kdybych se o nich náhodou nedozvěděl jinde. Kdybych je měl ve watchlistu automaticky... ;)
ragelly napsal(a):
Lepší odkaz je spíš tenhle. Nebo seznam pod textem u Novinkek pod lupou, kde ale teda není anime a obecně neanglicky mluvené věci (s výjimkami).
Tak o tomhle užitečném seznamu jsem nějak netušil, ten je fajn. Díky :)
bolo by mozne pridat moznost nezobrazovat vo watchliste serial ktory bude vysielany az za nejaku mnou nastavenu dobu? moj watchlist je strasne dlhy a serial ktory bude znova vysielany za 30 a viac dni tam nepotrebujem vidiet :)