Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
USS Odyssea napsal(a):
Myslím si, že by to asi bylo dost náročné , protože např. takový Big Bang běží minimálně na takových dvaceti stanicích. A hlavně Watchlist slouží spíše na díly, které jsi neviděla a ne na datum, kdy běží v televizi :)
Jo, no, to je vlastně pravda :) S těmi stanicemi mě to ani nenapadlo :) Trochu jsem to nedomyslela :) Ty epizody které poběží v televizi, by mohly být vyřešeny třeba další možností, kde si nastavíš, který seriál aktuálně sleduješ. Ale ano, určitě by to bylo složité. To je pravda :) Jen jsem se chtěla zaptat :)
SimonQa14 napsal(a):
No, měla bych takový dotaz. Nebylo by dobrý, kdyby ve Watchlistu bylo napsaný aktuálně, kdy bude v televizi další díl?
Například:
Dům loutek
Název epizody: Nevyřízené účty
Tento díl v TV: 26. 2. 2012 (za 1 den)
Nebo tak něco, víte, třeba místo tý CZ premiéry nebo jako doplněk...
A kdyby v televizi zrovna nebyl, tak to prostě bude nevyplněné, nebo to tam vůbec nebude.
Ani nevím jestli je to možné, tak se ptám :)
A není tohle v kalendáři? Teda tam jsou jen taky premiéry, ale kdyby tam byli i opakování, tak nemáš skoro nic jinýho než BBT. :)
SuprPrud napsal(a):
A není tohle v kalendáři? Teda tam jsou jen taky premiéry, ale kdyby tam byli i opakování, tak nemáš skoro nic jinýho než BBT. :)
no vidíš, to je taky pravda..
SuprPrud napsal(a):
Jo, to je pravda. BBT, Sabrina a Čarodějky by tam byly furt :D
Ale zase se v kalendáři zobrazují jenom oblíbené ne?
Osobne väčšinu seriálov sledujem v angličtine, prakticky po ich vyjdení (a vydaní titulkov). Čiže privátal by som možnosť zadania možnosti - Videl som všetky časti. Ale nie tak ako sú tam teraz, že je to viazané na CZ/SK televízie, ale viazané na originál (ABC, CBS, FOX, ...) A zobrazilo by mi posledné časti, ktoré boli odvysielané všeobecne. Ono tam síce možnosť označenia originálnych verzií je, ale iba ako Videl som pár častí, a posledná bola (čo celkom skutočnosť nevystihuje).
Vojtech Hlinka napsal(a):
Osobne väčšinu seriálov sledujem v angličtine, prakticky po ich vyjdení (a vydaní titulkov). Čiže privátal by som možnosť zadania možnosti - Videl som všetky časti. Ale nie tak ako sú tam teraz, že je to viazané na CZ/SK televízie, ale viazané na originál (ABC, CBS, FOX, ...) A zobrazilo by mi posledné časti, ktoré boli odvysielané všeobecne. Ono tam síce možnosť označenia originálnych verzií je, ale iba ako Videl som pár častí, a posledná bola (čo celkom skutočnosť nevystihuje).
nevím, co tam vidíš ty, ale když já označím, že jsem viděla všechny, řídí se mi to podle originální premiéry.
Vojtech Hlinka napsal(a):
Ono by to totiž chtělo v nastavení přehodit na originální premiéry... všechno je to popsaný ve FAQ - https://www.serialzone.cz/web/faq/kalendar/ ;-)
thx, ono to chcelo fakt len úpravu v nastavení profilu, a už to ide OK
Já bych například bral, kdyby šlo rozdrobit to preferování na úroveň seriálů. Na většinu sice koukám v originále, takže mám preferováno originální vysílání, ale např. u mě House, Simpsonovi nebo Misfits sleduji až česky, takže mi tam teď pořád svítí červeně a já vlastně nevím, kdy na ně můžu česky koukat :-)
Ale není to žádná závažná věc.