Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
carbondioxide napsal(a):
Já bych například bral, kdyby šlo rozdrobit to preferování na úroveň seriálů. Na většinu sice koukám v originále, takže mám preferováno originální vysílání, ale např. u mě House, Simpsonovi nebo Misfits sleduji až česky, takže mi tam teď pořád svítí červeně a já vlastně nevím, kdy na ně můžu česky koukat :-)
Ale není to žádná závažná věc.
Taky mě to občas štve, takže o něčem takovém uvažuji, problém je, že to je celkem dost náročné...
Mám to dané dle času a tak vidím nahoře to, co uvidím nejdřív, nebo už je to den staré apod. a to žeru. Taky mám v seriálech ale Flashpoint a u něj tam svítí TBA (asi to be anounced tzn není datum) a místo, aby to bylo na konci, tak je to na začátku - přidejte prosím do řazení položky s "nulovým" datem apod. až na konec.
MOC PROSÍM, tohle je totiž brutální nepříjemnost.
Gonzi napsal(a):
Mám to dané dle času a tak vidím nahoře to, co uvidím nejdřív, nebo už je to den staré apod. a to žeru. Taky mám v seriálech ale Flashpoint a u něj tam svítí TBA (asi to be anounced tzn není datum) a místo, aby to bylo na konci, tak je to na začátku - přidejte prosím do řazení položky s "nulovým" datem apod. až na konec.
MOC PROSÍM, tohle je totiž brutální nepříjemnost.
Si nejsem jistý, zda má logiku. Protože nulové datum mají většinou věci, co už byly odvysílány dávno a tudíž se přesně neví kdy. Proto je jejich řazení na začátku jako nejstarší logičtější, než na konci jako nejnovější.
Ono dobra funkcia by bola priamo moznost dat to do outlooku alebo telefonu ako dalsi internetovy kalendar (ics)... odkaz
jarkn napsal(a):
Ono dobra funkcia by bola priamo moznost dat to do outlooku alebo telefonu ako dalsi internetovy kalendar (ics)... odkaz
Odkaz pod kalendářem dole nefunguje?
Fruiko napsal(a):
Si nejsem jistý, zda má logiku. Protože nulové datum mají většinou věci, co už byly odvysílány dávno a tudíž se přesně neví kdy. Proto je jejich řazení na začátku jako nejstarší logičtější, než na konci jako nejnovější.
Mno ono již uzavřený seriál, který bych ještě neviděl logicky patří nahoru. Já tam ale viděl (asi) další řadu Flashpointu, tzn něco, co můžu vidět až po všem ostatním ve watchlistu. Ono to nemusí být na "nulu", stačilo by, aby "to be anounced" stav byl označený např. jako rok 2999 :-)
Každopádně už to tam není, někdo to asi změnil/odebral, takže dík.
Fruiko napsal(a):
Odkaz pod kalendářem dole nefunguje?
Akosi sa mi neaktualizuje :(, skusim to este raz prekontrolovat....
Bylo by možné udělat do watchlistu více skupin a ne jen oblíbené a zamilované? Možná by se tím dalo udělat i aby šlo nastavit názvy a premiéry pro jednotlivé skupiny separátně. Řekněme celková grupa jako Oblíbené a k tomu Zamilované, České a Zahraniční. Nebo něco takovýho?
Ahojky, mohla bych se jen zeptat, zda by nešlo, aby vždycky to políčko s dnešním datem třeba mělo jinou barvu nebo tak něco? :) Já jsem totiž před tím používala jinej kalendář a hrozně se mi to zalíbilo, protože věčně nevim kolikátýho je :D Ale je to jen taková blbost, takže když ne, tak ne, jen jsem se chtěla zeptat :-)
rada91 napsal(a):
Ahojky, mohla bych se jen zeptat, zda by nešlo, aby vždycky to políčko s dnešním datem třeba mělo jinou barvu nebo tak něco? :) Já jsem totiž před tím používala jinej kalendář a hrozně se mi to zalíbilo, protože věčně nevim kolikátýho je :D Ale je to jen taková blbost, takže když ne, tak ne, jen jsem se chtěla zeptat :-)
V kalendáři má jinou barvu a je to dost výrazný rozdíl ;-)
Ve watchlistu to je naprosto nereálná záležitost...