Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lily :-)
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 5. 2012 / 19:25:50 (před 12 roky)
off

Ale já tam mám stejnou barvu u všech :D nevíte jak to že je to možný? :D :)zvorala jsem něco? :D

Sam: "You and Bobby were talking about a case?" - Dean: "No, we were talking about our feelings, then we started talking about our favourite boy bands."
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
19. 5. 2012 / 19:27:25 (před 12 roky)
off
rada91 napsal(a):

Ale já tam mám stejnou barvu u všech :D nevíte jak to že je to možný? :D :)zvorala jsem něco? :D

V jakém prohlížeči? V kalendáři má aktuální den zelené pozadí...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
19. 5. 2012 / 19:37:47 (před 12 roky)
off

Mozilla

Sam: "You and Bobby were talking about a case?" - Dean: "No, we were talking about our feelings, then we started talking about our favourite boy bands."
20. 5. 2012 / 18:34:57 (před 12 roky)
off

Tak jsem to zkoušela i v jiných prohlížecích a nikde to nefunguje...:-( Někdo nějakej tip jak to spravit prosím? :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
20. 5. 2012 / 18:39:36 (před 12 roky)
off
rada91 napsal(a):

Tak jsem to zkoušela i v jiných prohlížecích a nikde to nefunguje...:-( Někdo nějakej tip jak to spravit prosím? :)

Nemáš jen přesvětlený monitor? Ona ta barva je taková světle zelená, dobře to uvidíš, když se na monitor koukneš z jiného úhlu.. jinak nevím, prohlížeče zobrazují pbčas různé odstíny barev různě, ale aby to nezobrazilo, to se snad ještě nestalo :)

And when my time is up, have I done enough?
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
20. 5. 2012 / 18:40:11 (před 12 roky)
off
rada91 napsal(a):

Zkusit Chrome se základním nastavením, smazat cache a veškerá osobní nastavení. Případně to pak zkusit na jiném PC, aby bylo jasné, že jde o individuální problém. Zkoušel jsem v IE, Firefoxu, Chrome a Opeře, vše aktuální verze, všude OK.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
20. 5. 2012 / 19:06:03 (před 12 roky)
off

Tak jsem to zkusila i na jiném počítači a něco jsem tam lehounce světle zeleného viděla, ale skoro to nebylo vidět...a zkoušela jsem si i ztmavit displej, ale také to nepomohlo...to nemá být normálně tak strašně světlý, ne? Nechápu čím by to mohlo být...promiňte že vás s tim otravuju, ale kdybyste někdo měl ještě nějakej tip, tak budu ráda, děkuju

20. 5. 2012 / 19:54:49 (před 12 roky)
off

Dala jsem na radu Sepharine a zkusila na to kouknout jiných úhlů a už to bylo vidět, takže to neni tim, že by to tam nebylo, ale zobrazuje se mi to jen pod určitým úhlem...takže tenhle problém mám teda asi jenom já, že se mi to zobrazuje pod blbým úhlem, žejo? Já se jen ptám, abych věděla, jestli to tak správně má být nebo ne:-) Asi to bude nastavením barev v notebooku, ne? Promiň, že pořád otravuju:)

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 5. 2012 / 20:04:18
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
20. 5. 2012 / 20:04:37 (před 12 roky)
off
rada91 napsal(a):

Dala jsem na radu Sepharine a zkusila na to kouknout jiných úhlů a už to bylo vidět, takže to neni tim, že by to tam nebylo, ale zobrazuje se mi to jen pod určitým úhlem...takže tenhle problém mám teda jenom já, že se mi to zobrazuje pod blbým úhlem?:-) Já se jen ptám, abych věděla, jestli to tak správně má být nebo ne:-)

To je asi tím, jak je to naprogramované. U mě to taky není kdovíjak viditelné. Ocenil bych výměnu za tmavší nebo výraznější barvu.

And when my time is up, have I done enough?
20. 5. 2012 / 20:09:18 (před 12 roky)
off

To já taky, protože já to nevidím skoro vůbec :-( Díky Seraphine za pomoc:)