Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, nebylo by možné ve watchlistu nějak zvýraznit v závorce "dnes" u epizod seriálů aktuálního dne? Třeba jen tučně? Když je tedy to, co teprve bude, zeleně, co už bylo červeně, tak by funkcionalitě celého watchlistu podle mého pomohlo i zvýraznění aktuální. Chápu, že bych si tohle měl možná hlídat v kalendáři, ale ten jsem si tak nějak nezamiloval. Watchlist mi přijde mnohem praktičtější a přehlednější.
carbondioxide napsal(a):
Zdravím, nebylo by možné ve watchlistu nějak zvýraznit v závorce "dnes" u epizod seriálů aktuálního dne? Třeba jen tučně? Když je tedy to, co teprve bude, zeleně, co už bylo červeně, tak by funkcionalitě celého watchlistu podle mého pomohlo i zvýraznění aktuální. Chápu, že bych si tohle měl možná hlídat v kalendáři, ale ten jsem si tak nějak nezamiloval. Watchlist mi přijde mnohem praktičtější a přehlednější.
Tučně to je. Ale jak je to malé písmo, tak to je nic moc vidět...
Fruiko napsal(a):
Tučně to je. Ale jak je to malé písmo, tak to je nic moc vidět...
Tak modře? :-D Ne, dobře, nějak se s tím poperu. I tak je watchlist naprosto úžasné udělátko a díky za něj.
Bylo by mozne pridat polozku "Odkaz na muj watchlist" ? rad bych obcas kamaradum poslal co zrovna sleduji anebo kde u ceho jsem :)
Piťák napsal(a):
Bylo by mozne pridat polozku "Odkaz na muj watchlist" ? rad bych obcas kamaradum poslal co zrovna sleduji anebo kde u ceho jsem :)
Co sleduješ máš tady: https://www.serialzone.cz/uzivatele/profil/12580-pitak/oblibene/ (dá se tam proklikat přes tvoje statistiky).
Ten watchlist veřejně pořád nevím...
mně přijde, že ty statistiky pro veřejnost stačí... k tomu aby se dalo někomu ukázat co máme v oblíbených to stačí a co přesně teď sleduju a u jaký epizody kde jsem... co je komu do toho? :D já to vím a to mi stačí :)
leda by byla možnost volby "veřejně" a nebo "vidím jen já" ale to mi přijde poměrně komplikovaný. A zbytečný:)
taky si myslím. jak jednou ten odkaz bude, tak se k tomu bude dát dostat, i když to nikomu ukazovat nebudem. podle mě osobně ani nikomu není nic do mých oblíbených, ale watchlist už je moc.
no nemyslel sem zrovna verejny watchlist, ke kteremu se muze doklikat jakykoliv user. Spis sem myslel neco ve stylu alfacompu a jeho kosiku (jiny priklad me nenapada) - SAM u sveho kosiku vidim odkaz na ten konkretni kosik a muzu ho poslat kamaradovi, aby zhodnotil co tam mam. Neco podobneho by se mi libilo i u watchlistu
Piťák napsal(a):
no nemyslel sem zrovna verejny watchlist, ke kteremu se muze doklikat jakykoliv user. Spis sem myslel neco ve stylu alfacompu a jeho kosiku (jiny priklad me nenapada) - SAM u sveho kosiku vidim odkaz na ten konkretni kosik a muzu ho poslat kamaradovi, aby zhodnotil co tam mam. Neco podobneho by se mi libilo i u watchlistu
No pokud není nutný, aby ten kamarád viděl, který díl zrovna sleduješ, tak bohatě stačí co psal Fruiko, ne? Tzn. seznam tvých oblíbených ;-) Ten si klidně pošli dál :)
nechcete udělat pro watchlist i mobilní verzi? Nemusíte dělat celý web, stačí jedna stránka navíc, která bude zjednodušená.