Diskuzní fórum

Watchlist

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 1. 2014 / 10:58:13 (před 10 roky)
off

Ta možnost ale existuje. V nastavení si to můžeš jednoduše změnit v kategorii "Watchlist".

Aby tě sežral velkej pes!
Leffi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
9. 1. 2014 / 12:36:39 (před 10 roky)
off

Zdravíčko, již delší dobu se nedostávám ke sledování seriálů hned po jejich premiéře a tak většinou čekám na odvysílání celé série, abych to měl nějak v kupě a zjistil jsem, že pokud člověk vypadne z tempa, tak sledování, kdy co bude, se najednou ztíží. Hned vysvětlím.
Watchlist přímo reflektuje dobu od poslední mnou zhlédnuté epizody po nejbližší vysílanou. Když se však člověk uchýlí k čekání na odvysílání celé série, tak jediný způsob jak to sledovat je přes profil seriálu, kde se většinou doplňují data vysílání a pak nezbude než si nastavit připomínku nebo si to napsat do notýsku.
Myslím si, že by bylo hezké udělat nějakou volbu, která by umožnila zobrazit pořadí obráceně a tedy vždy nadcházející díl od poslední odvysílané, nezávisle na tom kterou epizodu jsem viděl poslední. Hezky by to pak zobrazilo i délku pauzy, které jsou v poslední době také poměrně hojné u áčkových titulů.

Pokud jsem to napsal jako jantar nebo duplicitně, tak se omlouvám. Než jsem to napsal, tak to znělo v hlavě líp, ale stejně myslím, že by odpočet byla příjemná funkce.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
9. 1. 2014 / 12:57:22 (před 10 roky)
on
Leffi napsal(a):

Zdravíčko, již delší dobu se nedostávám ke sledování seriálů hned po jejich premiéře a tak většinou čekám na odvysílání celé série, abych to měl nějak v kupě a zjistil jsem, že pokud člověk vypadne z tempa, tak sledování, kdy co bude, se najednou ztíží. Hned vysvětlím.
Watchlist přímo reflektuje dobu od poslední mnou zhlédnuté epizody po nejbližší vysílanou. Když se však člověk uchýlí k čekání na odvysílání celé série, tak jediný způsob jak to sledovat je přes profil seriálu, kde se většinou doplňují data vysílání a pak nezbude než si nastavit připomínku nebo si to napsat do notýsku.
Myslím si, že by bylo hezké udělat nějakou volbu, která by umožnila zobrazit pořadí obráceně a tedy vždy nadcházející díl od poslední odvysílané, nezávisle na tom kterou epizodu jsem viděl poslední. Hezky by to pak zobrazilo i délku pauzy, které jsou v poslední době také poměrně hojné u áčkových titulů.

Pokud jsem to napsal jako jantar nebo duplicitně, tak se omlouvám. Než jsem to napsal, tak to znělo v hlavě líp, ale stejně myslím, že by odpočet byla příjemná funkce.

Neslouží k tomuhle účelu kalendář / vysílání po dnech?

Watchlist primárně slouží jako seznam toho, co jsem viděl a co mám vidět dál (pro sklerotiky, kteří zapomínají, kde skončili).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Leffi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
9. 1. 2014 / 15:54:24 (před 10 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Neslouží k tomuhle účelu kalendář / vysílání po dnech?

Watchlist primárně slouží jako seznam toho, co jsem viděl a co mám vidět dál (pro sklerotiky, kteří zapomínají, kde skončili).

Mno kalendář, momentálně končí v květnu, zobrazuje pouze měsíce a ač zobrazuje v měsíčním moje seriály z oblíbených, v denním přehledu to je ignorováno a zase denní přehled i kdyby nakrásně fungoval, tak je zase příliš omezený.
Neříkám, že by se měla měnit podstata watchlistu, ale pojmout to jako dvě strany mince, by nemuselo být od věci. Například viděl-li bych, že do poslední epizody nějakého seriálu zbývá tolik dní, respektive do následující po pauze, může pomoct rozložit si priority a do časového úseku vložit třebas něco jiného. Případně si připravovat čas na ukončený seriál.

Lizeth
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
6. 2. 2014 / 08:42:44 (před 10 roky)
off

Omlouvám se, jestli tady takový dotaz už je. Chci se zeptat, proč mi z watchlistu zmizely seriály. Když si odškrtnu, že se mi díl líbil, tak mi zmizely 3 seriály - AHS (ten snad má ale jen malý počet dílů, to chápu), Simpsonovi a The Middle (přitom z anglických stránek mám informaci, že další díl bude 25.2.).

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 2. 2014 / 08:56:23 (před 10 roky)
off
Lizeth napsal(a):

Omlouvám se, jestli tady takový dotaz už je. Chci se zeptat, proč mi z watchlistu zmizely seriály. Když si odškrtnu, že se mi díl líbil, tak mi zmizely 3 seriály - AHS (ten snad má ale jen malý počet dílů, to chápu), Simpsonovi a The Middle (přitom z anglických stránek mám informaci, že další díl bude 25.2.).

Myslím, že sa nebudem mýliť, ak napíšem, že si si odškrtla všetky epizódy, ktoré boli v zozname a keďže tam ďalšie nie sú doplnené, tak sa ti tam nemá čo ukázať.
Napr. AHS keď bude mať známy dátum a názov prvej epizódy 4.série, tak ti to tam opäť naskočí.
To isté so Simpsonovcami, keď sa doplnia ďalšie epizódy, naskočia ti vo watchliste. The Middle to isté. :)

paldys
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 8. 2014 / 16:44:23 (před 10 roky)
off

Zdravím,
napadlo mě, zda by se do výpisu mých seriálu nehodil seznam "odkoukané". Když seriálu mám už celkem dost, tak se v oblíbených a zamilovaných celkem dost pletou. Jakmile je ale z těchto seznamů oddělám, zmizí úplně (jako bych je neviděl).
Celke bych bral seznam typu "odkoukané seriály" abych se mohl třeba někdy podívat, jaké seriály už mám za sebou... :-)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
25. 8. 2014 / 16:47:29 (před 10 roky)
off
pavelkocourek napsal(a):

Zdravím,
napadlo mě, zda by se do výpisu mých seriálu nehodil seznam "odkoukané". Když seriálu mám už celkem dost, tak se v oblíbených a zamilovaných celkem dost pletou. Jakmile je ale z těchto seznamů oddělám, zmizí úplně (jako bych je neviděl).
Celke bych bral seznam typu "odkoukané seriály" abych se mohl třeba někdy podívat, jaké seriály už mám za sebou... :-)

Nahoře v menu vedle ikonky "Watchlist" je srdíčko, to bude asi to, co hledáš :) Ve watchlistu se ti zobrazují epizody, který nemáš odškrtnutý, žes je viděl.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
25. 8. 2014 / 20:24:27 (před 10 roky)
on
Gabik.029 napsal(a):

Nahoře v menu vedle ikonky "Watchlist" je srdíčko, to bude asi to, co hledáš :) Ve watchlistu se ti zobrazují epizody, který nemáš odškrtnutý, žes je viděl.

Srdíčko jsou kompletní seznamy (včetně chci vidět). Jestli on nechce toto: https://www.serialzone.cz/uzivatele/profil/36023-pavelkocourek/prosledovany-cas/

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
paldys
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
26. 8. 2014 / 19:02:53 (před 10 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Jsem slepý a hloupý. Děkuji tobě (Gabik) i FRUIKOvi. :-)