Diskuzní fórum

jak sledovat serialy online?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

mrndelrey
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
15. 2. 2012 / 10:54:21 (před 12 roky)
off

som novačik a snazim sa zapnut si zoufale manželky, nevidim ale ziadnu ikonu na stiahnutie alebo kde sa to da pozerat online,poradte prosim :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
15. 2. 2012 / 11:07:51 (před 12 roky)
off
mrndelrey napsal(a):

som novačik a snazim sa zapnut si zoufale manželky, nevidim ale ziadnu ikonu na stiahnutie alebo kde sa to da pozerat online,poradte prosim :)

Pokud myslíš zde, tak toto není streamovací forum, ani úložiště. Od toho jsou jiné stránky. Toto je forum o seriálech. Můžeš si zde stáhnout titulky, dozvědět se novinky, máš zde databázi seriálů, epizod, herců... pravidelně jsou zde různé akce a soutěže. Ale nepodporujeme warez, a proto zde nenajdeš umístěné žádné díly JAKÉHOKOLIV seriálu, nanejvýš ukázky ve formě videí. Taktéž se zde ani neuvěřejňují linky na stahování, popř. sdílení. Doufám, že to chápeš ;)

And when my time is up, have I done enough?
Alexandra Kořinková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 8. 2012 / 12:17:33 (před 12 roky)
off

jsem taky nováček nemohu najít titulky k druhé řadě seriálu na lodi a mám ještě jeden dotaz bude i třetí řada dík

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 8. 2012 / 12:26:39 (před 12 roky)
off
Alexandra Kořinková napsal(a):

jsem taky nováček nemohu najít titulky k druhé řadě seriálu na lodi a mám ještě jeden dotaz bude i třetí řada dík

No na dotazy k pokračování seriálu doporučuji používat Google.

Titulky k seriálu Na lodi tu najít nemůžeš, protože tu nebyly. Už je nahrávám k seriálu, takže za chvíli si je budeš moct stáhnout od nás. Jinak k nalezení na Titulky.com.

Alexandra Kořinková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 8. 2012 / 12:44:55 (před 12 roky)
off

diky za titulky máš celou řadu až do třináctého dílu?

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 8. 2012 / 12:46:48 (před 12 roky)
off
Alexandra Kořinková napsal(a):

diky za titulky máš celou řadu až do třináctého dílu?

Bohužel ne. Našel jsem je jenom do 7. Ještě se po nich podívám.