Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
som novačik a snazim sa zapnut si zoufale manželky, nevidim ale ziadnu ikonu na stiahnutie alebo kde sa to da pozerat online,poradte prosim :)
mrndelrey napsal(a):
som novačik a snazim sa zapnut si zoufale manželky, nevidim ale ziadnu ikonu na stiahnutie alebo kde sa to da pozerat online,poradte prosim :)
Pokud myslíš zde, tak toto není streamovací forum, ani úložiště. Od toho jsou jiné stránky. Toto je forum o seriálech. Můžeš si zde stáhnout titulky, dozvědět se novinky, máš zde databázi seriálů, epizod, herců... pravidelně jsou zde různé akce a soutěže. Ale nepodporujeme warez, a proto zde nenajdeš umístěné žádné díly JAKÉHOKOLIV seriálu, nanejvýš ukázky ve formě videí. Taktéž se zde ani neuvěřejňují linky na stahování, popř. sdílení. Doufám, že to chápeš ;)
jsem taky nováček nemohu najít titulky k druhé řadě seriálu na lodi a mám ještě jeden dotaz bude i třetí řada dík
Alexandra Kořinková napsal(a):
jsem taky nováček nemohu najít titulky k druhé řadě seriálu na lodi a mám ještě jeden dotaz bude i třetí řada dík
No na dotazy k pokračování seriálu doporučuji používat Google.
Titulky k seriálu Na lodi tu najít nemůžeš, protože tu nebyly. Už je nahrávám k seriálu, takže za chvíli si je budeš moct stáhnout od nás. Jinak k nalezení na Titulky.com.
Alexandra Kořinková napsal(a):
diky za titulky máš celou řadu až do třináctého dílu?
Bohužel ne. Našel jsem je jenom do 7. Ještě se po nich podívám.