Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fórum pro diskuzi k obnoveným/zrušeným seriálům...
Co vás mrzí a co těší...
pan am už je zrušený oficiálně? vždyť v reklamách je season finale, ne series finale. jinak kromě toho a playboy clubu mě nemrzí nic, co zrušili.
ševča napsal(a):
pan am už je zrušený oficiálně? vždyť v reklamách je season finale, ne series finale. jinak kromě toho a playboy clubu mě nemrzí nic, co zrušili.
Já myslím, že každýmu, kdo se koukne na sledovanosti a ratingy jednotlivých epizod to musí být jasné...
doufat se dá vždycky :D.
rozhodně mě nemrzí TBBT :D ale HIMYM.. serál je skvělej ale už 6. série upadala a 7. už je jen protahovaní... :D
ale tak zas víme, že ta příští už bude poslední, a snad to první setkání udělají takové, že se opravdu bude dát říct, že všechny ty příběhy od prvního dílu byly k pochopení podstatné. to by asi teď narychlo nevymysleli.
ševča napsal(a):
ale tak zas víme, že ta příští už bude poslední, a snad to první setkání udělají takové, že se opravdu bude dát říct, že všechny ty příběhy od prvního dílu byly k pochopení podstatné. to by asi teď narychlo nevymysleli.
Fakt, jo?! To jsem vůbec nezaznamenala, máš nějaký odkaz na článek? Já jen vím, že to loni obnovili na dvě série, ale vůbec jsem netušila, že ta příští už je poslední.
Jsem šťastná za SLOTT jinak mě může mrzet snad seriál Jsem v kapele. Myslím, že ze všech Disney seriálů, tohle byl konečně sitcom (ne jako trapná HM, nebo Kouzelníci z W.)
vejdelkova.jana napsal(a):
rozhodně mě nemrzí TBBT :D ale HIMYM.. serál je skvělej ale už 6. série upadala a 7. už je jen protahovaní... :D
Souhlasím, ale někde jsem četla, že už to nebudou zdržovat s naší matkou :))
ragelly napsal(a):
Fakt, jo?! To jsem vůbec nezaznamenala, máš nějaký odkaz na článek? Já jen vím, že to loni obnovili na dvě série, ale vůbec jsem netušila, že ta příští už je poslední.
přímo článek ne, protože více méně všude se to nakonec dostane k tomu, že tou příští to končí. na konci téhle se dozvíme, koho si vezme barney, a na konci té další, koho si vezme ted.