Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ševča napsal(a):
přímo článek ne, protože více méně všude se to nakonec dostane k tomu, že tou příští to končí. na konci téhle se dozvíme, koho si vezme barney, a na konci té další, koho si vezme ted.
A koho si vezme Marshall??? Né, dělám si srandu. Oni říkali, že by to mělo mít osm sérií, ale nikde neřekli, že osm bude konečných, aspoň já to nikde nezaznamenal. Vím, že bylo prodlouženo na som sérií, ale pořád tam bylo to slovíčko "snad", že se snad už konečně dozvíme, kdo byla matka...
co já jsem četla, tak těch 8 je konečné číslo. i představitel marshalla prý říkal, že víc dělat nechce.
ví někdo proč je zařízli? nebo to tak bylo naplánovaný už dlouho, že tohle byla poslední série?
MNTB napsal(a):
ví někdo proč je zařízli? nebo to tak bylo naplánovaný už dlouho, že tohle byla poslední série?
Zdroj: http://www.metro.co.uk/tv/892391-skins-axed-as-bosses-plan-three-special-farewell-episodes
Ne, že by tam byli nějak extra ukecaní...
jsem rád, že prodloužili himym a tbbt - dva z mých 12 nej seriálů
Smash, yes!! :) Má nejnovější mega závislost :)
Bones oficiálně prodlouženo!!
ragelly napsal(a):
Bones oficiálně prodlouženo!!
Super :)
Jo jinak hezká nová profilovka ragelly :)
USS Odyssea napsal(a):
Super :)
Jo jinak hezká nová profilovka ragelly :)
Mně se taky moc líbí, holka zkrásněla ;)
Lidi.. jako by tohle bylo téma na probírání mojí profilovky.. :D Ale jinak díky :D