Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Je to možné, když nejsem redaktor?
Nevím jestli to tu už nezaznělo, ale podle názvů témat jsem usoudila, že ne. :)
SimonQa14 napsal(a):
Je to možné, když nejsem redaktor?
Nevím jestli to tu už nezaznělo, ale podle názvů témat jsem usoudila, že ne. :)
nn, obyčejní uživatelé obsahy přidávat nemohou
Working on it...
Fruiko napsal(a):
Working on it...
Děkuju, už se nemohu dočkat
Pokud je myšlen obsah jako Info o epizodě tak by v tom mohl být zmatek ... Redaktoři se dohodnou a rozmyslí ,ale když kdokoliv zaregistrovaný změní popis každou chvíli tak to nebude nejlepší ne ? ... :D
Thomm97 napsal(a):
Pokud je myšlen obsah jako Info o epizodě tak by v tom mohl být zmatek ... Redaktoři se dohodnou a rozmyslí ,ale když kdokoliv zaregistrovaný změní popis každou chvíli tak to nebude nejlepší ne ? ... :D
asi to budou schvalovat redaktoři...
já osobně bych přidal funkci "fixace", kdy to pak už budou moct měnit jen redaktoři, že uživatelé to nebudou moct psát...
Počítá se s tím, že schvalování bude na redakci. Stejně tak je jasné, že měnit obsahy by byl nesmysl, pokud budou slušně zpracované. Každopádně je to v plánu a v přípravě. Počkejte si.
A daly by se třeba přidávat i postavy/herci? Vím, že to u některých seriálů třeba chybí a sami redaktoři nemůžou zvládat všechno..ale aby v tom zas nebyl jen větší zmatek pro vás. :)
under.demonic.possession napsal(a):
A daly by se třeba přidávat i postavy/herci? Vím, že to u některých seriálů třeba chybí a sami redaktoři nemůžou zvládat všechno..ale aby v tom zas nebyl jen větší zmatek pro vás. :)
Ne. Nový systém je z hlediska obsazení postavený jinak. Vazby jsou i na epizody a pokud je založená epizoda s osobností, tak se pak v obsazení objeví. Důležité jsou tedy epizody (s ohledem na to, na co se ptáš).