Diskuzní fórum

Přidávání obsahu k epizodám

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 8. 2012 / 21:06:53 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Ne. Nový systém je z hlediska obsazení postavený jinak. Vazby jsou i na epizody a pokud je založená epizoda s osobností, tak se pak v obsazení objeví. Důležité jsou tedy epizody (s ohledem na to, na co se ptáš).

No jako - ted mluvim konkrétně třeba o The Big C, tam jsem si toho všimla - episody tam přidané jsou, teda jen názvy bez popisů, ale obsazení je pouze z 1. řady asi tak. :)

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
29. 8. 2012 / 21:17:32 (před 12 roky)
on
under.demonic.possession napsal(a):

No jako - ted mluvim konkrétně třeba o The Big C, tam jsem si toho všimla - episody tam přidané jsou, teda jen názvy bez popisů, ale obsazení je pouze z 1. řady asi tak. :)

Přidaná epizoda = epizoda s obsahem.

Zbytek se většinou vytváří jen automaticky a jsou jen názvy. Až budou epizody s obsahem, bude obsazení...

Pokud máš zájem se zapojit pošli mi pár popis epizod, pokud to bude dobré, tak třeba dostaneš redakční práva. ;-) A určitě budou nějaký kredity za obsahy. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
2/2
12