Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lovci duchů jsou ten nejúžasnější seriál vůbec. Nikoho nenechá chladným. Spousta hlášek, pohlední herci, hezké písničky a vůbec velká sranda.
Kdo se mnou souhlasí, nechť mi napíše a můžeme se podělit o svoje postřehy a pocity ;)
Taky to u mě patří mezi nejoblíběnější favority :). Vyvíjení postav je geniální, ale docela škoda Casse ted v 7. sérii. Soundtrack je parádní, žádné komereční sračky, už asi rok mám na vyzvánění slavné Carry on my wayvard son. Nejlepší série podle mě byla nejspíš 5., ale to hlavně proto, že vyvrchovala hl. dějová linie. 7. série doufám, že nezklame, když teď prý Sam (Jared Padalecki) bude v seriálu méně, kvůli tomu, že chce být s rodinkou.
Pro mě jsou jednoznačně best of, až je jednou zruší asi z toho budu mít dlouhodobou neschopenku....
Já jsem se na ně koukala většinou večer a strašně jsem se bála :D Všechny ty příběhy jsou skvěle zpracované.
U prvních sérií jsem sem se taky regulérně bála! - Vlastně od tohohle seriálu se na všechno dívám při rožnutým světle (Sichr je sichr!), bojím se zrcadel a toužím mít neustále po ruce sůl!
Docela škoda, že dalšíma sériema strhali vždycky předchozí pravidla a i ty postavy se tak trochu..přehrály, děj se dostal někam, kde si člověk už není moc jistej co se jako děje ( - stejně nakonec zase vyhrají..) Su dost zvědavá jak z toho vybruslijou v další sérce, a i když se obávám, tak se na ni těším!
Ano, tento seriál velice zbožňuji a už se nemohu dočkat osmé série, jak jste na tom vy? :)
Jan Malý napsal(a):
Ano, tento seriál velice zbožňuji a už se nemohu dočkat osmé série, jak jste na tom vy? :)
Já jsem udělala velikou pauzu takže jsem teď na konci 4. série. Tudíž než dojdu na konec bude už osmá řada :D
HorovaMilada@email.cz napsal(a):
Já jsem udělala velikou pauzu takže jsem teď na konci 4. série. Tudíž než dojdu na konec bude už osmá řada :D
Kéž bych to takto měl také, ale bohužel já si musím čekat. :D
Jan Malý napsal(a):
Kéž bych to takto měl také, ale bohužel já si musím čekat.:D
Už jsem si vytvořila svůj systém :)