Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den chtěl bych oznámit, že když dostanete hvězdičku k večerníčkové trofeje, v ozámení je "Hvězdička k večerníčkové trofeji zanmená, že je čas jít spát". Nevím jestli sem se nepřehlídl.
Vampír napsal(a):
Dobrý den chtěl bych oznámit, že když dostanete hvězdičku k večerníčkové trofeje, v ozámení je "Hvězdička k večerníčkové trofeji zanmená, že je čas jít spát". Nevím jestli sem se nepřehlídl.
ehm... no a? navíc o trofejích tu je už jedno téma ;)
Taky moc nechápu... jako že v té větě je překlep? ("zanmená") Nebo to se tam dostalo jen tobě? :D
ragelly napsal(a):
Taky moc nechápu... jako že v té větě je překlep? ("zanmená") Nebo to se tam dostalo jen tobě? :D
Žlutá hláška asi překlep... Bude opraveno.
Fruiko napsal(a):
Žlutá hláška asi překlep... Bude opraveno.
Děkuji
Seraphine313 napsal(a):
ehm... no a? navíc o trofejích tu je už jedno téma ;)
Pardon asi sem ho neviděl :)
Vampír napsal(a):
Pardon asi sem ho neviděl :)
aha, pardon, myslel jsem, že ta chyba je tvoje práce a že jen oznamuješ radost z výhry. Každopádně o chybách tu je taky téma ;)
Není ve ztracené trofeji bug? Projel jsem všechny seriály podle nápovědy (dvakrát) a nenašel jsem ji...
Seraphine313 napsal(a):
Není ve ztracené trofeji bug? Projel jsem všechny seriály podle nápovědy (dvakrát) a nenašel jsem ji...
Není. Ale seriál u kterýho je, používá nepodporovaný žánr. Správně má být bez mezery, tudíž to je přes filtry nedohledatelný...
Fruiko napsal(a):
Není. Ale seriál u kterýho je, používá nepodporovaný žánr. Správně má být bez mezery, tudíž to je přes filtry nedohledatelný...
sakra, smůla, no... :/