Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jak je to s trofejí, která se uděluje za správně uhodnutí Postergame už při prvním dílku (I málo mi stačí se tuším jmenuje)? Několik takových uhodnutých mám určitě tuto sezónu, nejspíš i tu předchozí, ale trofej zatím nikde.
JindNovo napsal(a):
Jak je to s trofejí, která se uděluje za správně uhodnutí Postergame už při prvním dílku (I málo mi stačí se tuším jmenuje)? Několik takových uhodnutých mám určitě tuto sezónu, nejspíš i tu předchozí, ale trofej zatím nikde.
Tam asi nebude autopřepočet, nejspíš už od nový verze. Mrknu na to.
Postrádám trofej za splnění Výzvy ("Já to dokážu!") za rok 2022.
Anyk napsal(a):
Postrádám trofej za splnění Výzvy ("Já to dokážu!") za rok 2022.
No jo, já letos zapomněla na Fruika zatlačit a připomenout mu to :D.
hudy536 napsal(a):
No jo, já letos zapomněla na Fruika zatlačit a připomenout mu to :D.
Tak za měsíc už bude čas "zatlačit" rovnou i za rok 2023 😉 To je hrozný, jak to letí...
Můžu se zeptat, jestli přiskakují hvězdičky za postergame (Rád hádám, I málo mi stačí, Jen správně) nebo třeba za Poctivého diváka, Seriálového hodnotitele nebo Zajímavou osobnost? Zvlášť u těch posledních už mi roky nic nepřibylo, tak nevím, jestli je tam nastavené tak velké rozpětí, nebo se chybičky vloudila. Díky.
Litocha napsal(a):
Můžu se zeptat, jestli přiskakují hvězdičky za postergame (Rád hádám, I málo mi stačí, Jen správně) nebo třeba za Poctivého diváka, Seriálového hodnotitele nebo Zajímavou osobnost? Zvlášť u těch posledních už mi roky nic nepřibylo, tak nevím, jestli je tam nastavené tak velké rozpětí, nebo se chybičky vloudila. Díky.
Postergame se musí vždycky jednou za čas přepočítat. Ostatní se dělají automaticky a je možné, že tam už jsou velká rozpětí.
Fruiko napsal(a):
Postergame se musí vždycky jednou za čas přepočítat. Ostatní se dělají automaticky a je možné, že tam už jsou velká rozpětí.
Díky.
Fruiko napsal(a):
Ostatní se dělají automaticky a je možné, že tam už jsou velká rozpětí.
Nějak mi to hapruje. Já mám jednu hvězdičku/puntík a cca 280 návštěv, a taková Hudy má návštěv přes tři stovky, ale pořád má jen základní trofej.