Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko: ty žánry ve filtru se negenerujou automaticky podle toho, jaký jsou u seriálu žánry vyplněný? Tim by odpadla starost s vytvářením "nových" žánrů
Biskin napsal(a):
Fruiko: ty žánry ve filtru se negenerujou automaticky podle toho, jaký jsou u seriálu žánry vyplněný? Tim by odpadla starost s vytvářením "nových" žánrů
Ne. Vzhledem k diakritice, náročnosti na přepočet apod. je předdefinovaná tabulka žánrů. To má navíc pozitiva v tom, že nevzniká více verzí (teda pokud se používají žánry, tak jak mají) od jednoho žánru viz. Dokument / Dokumentární. Většinou mají tyhle "nepodporované" žánry starší věci, kdy se na to tolik nedával pozor.
Hacker3985 napsal(a):
to jsem zkoušel včera dostal jsem se k písmenu R našel trofej a šel spát :D, a celkem je tady seriálů ?
Když si najedeš na poslední přidaný seriál tak se ti dole ukáže jeho číslo. Je to stejný jako s když si najedeš na uživatele. Taky se ti ukáže kolikátý se sem registroval. Dík za to patří Seraphinovi313, díky němu o tom vím :)
USS Odyssea napsal(a):
Když si najedeš na poslední přidaný seriál tak se ti dole ukáže jeho číslo. Je to stejný jako s když si najedeš na uživatele. Taky se ti ukáže kolikátý se sem registroval. Dík za to patří Seraphinovi313, díky němu o tom vím :)
U uživatelů se mi to zobrazuje, u seriálů nikoliv ;-)
USS Odyssea napsal(a):
Ono to funguje prohlížeč od prohlížeče. V Opeře mi to funguje jen u nově registrovaných uživatelů, u seriálů ne, ve Firefoxu to nefunguje vůbec, v Chromu taky ne, Explorer už jen z přesvědčení nepoužívám, takže nevím, a Safari se neshodne s mým OS...
možná by tady tomuto napověděl ten statistikofilní článek, který Fruiko už čtyři měsíce slibuje :)
Lemonie napsal(a):
U uživatelů se mi to zobrazuje, u seriálů nikoliv ;-)
tak to jsme na tom stejně mě to taky nezobrazuje (používám Operu)
Hacker3985 napsal(a):
tak to jsme na tom stejně mě to taky nezobrazuje (používám Operu)
Nojo vlastně já si to spletla. Tímto se všem moc omlouvám!!
Redaktoři to mají napsané v TOOL BOXu u daného seriálu. Je tam jeho ID. Zatím poslední přidaný seriál Belle et Sébastien má ID 3064. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout, jestli to tam bylo napsaný, i když jsem nebyla redaktor :) Se někdo mrkněte..
USS Odyssea napsal(a):
Nojo vlastně já si to spletla. Tímto se všem moc omlouvám!!
Redaktoři to mají napsané v TOOL BOXu u daného seriálu. Je tam jeho ID. Zatím poslední přidaný seriál Belle et Sébastien má ID 3064. Ale zaboha si nemůžu vzpomenout, jestli to tam bylo napsaný, i když jsem nebyla redaktor :) Se někdo mrkněte..
tak to je šílený když jsem se včera dostal a k písmenu R, nenapadlo by mě že by to mohlo být přes 1500 seriálů
Hacker3985 napsal(a):
tak to je šílený když jsem se včera dostal a k písmenu R, nenapadlo by mě že by to mohlo být přes 1500 seriálů
Tak to seš borec, mně by se to nechtělo projíždět :)
USS Odyssea napsal(a):
Tak to seš borec, mně by se to nechtělo projíždět :)
taky to nebylo najednou mezi tím bylo učení, hra o trůny a další :D