Diskuzní fórum

Trofeje (chyby)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 5. 2012 / 15:26:35 (před 12 roky)
off

Všimli jste si taky, že když na profilu seriálu najedete kurzorem na záložku, tak se vám ukáže, kolik je tam např. titulků, názorů apod.

Jednoznačně palec nahoru!

And when my time is up, have I done enough?
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 5. 2012 / 15:38:56 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Všimli jste si taky, že když na profilu seriálu najedete kurzorem na záložku, tak se vám ukáže, kolik je tam např. titulků, názorů apod.

Jednoznačně palec nahoru!

jj to už tam je dýl, protože já to vždycky tak udělám, abych to zbytečně nerozklikávala :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 5. 2012 / 02:13:10 (před 12 roky)
off

nelze si nevšimnout, že se celkem často trofej vyskytuje 2x po sobě na stejném místě. to mi moc jako náhoda nepřijde, už se to stalo nejméně 3x. není v tom generováním náhodného čísla (seriálu) nějaký bug? popřípadě by se mohlo ošetřit, že když se dojde ke stejnému seriálu, že se určení seriálu zopakuje...

Halonek
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 5. 2012 / 03:25:38 (před 12 roky)
off

to uz se stalo vickrat ale je to nejspis tim jak to odbouchnou dva lidi najednou... vetsinou to totiz ukazuje taky stejnej cas

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
25. 5. 2012 / 08:07:26 (před 12 roky)
off
BuBBleS napsal(a):

nelze si nevšimnout, že se celkem často trofej vyskytuje 2x po sobě na stejném místě. to mi moc jako náhoda nepřijde, už se to stalo nejméně 3x. není v tom generováním náhodného čísla (seriálu) nějaký bug? popřípadě by se mohlo ošetřit, že když se dojde ke stejnému seriálu, že se určení seriálu zopakuje...

Tam není bug, je to opravdu tím, že to trefili dva lidé naráz, je nás tu hodně :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
25. 5. 2012 / 19:10:34 (před 12 roky)
off
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 5. 2012 / 11:28:20 (před 12 roky)
on

Protože BuBBleS zlobí, tak opravena feature, že od jednoho seriálu mohli trofej odnést dva lidi...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
esimonova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
21. 11. 2012 / 18:33:36 (před 11 roky)
off

mmt bohužel ztracená trofej není k nalezení, měla by být v dokumentárním ale prolezl jsem všech 278 seriálů a nikde tam není !

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
21. 11. 2012 / 18:47:12 (před 11 roky)
off

já je prolezl 3x a taky jsem ji tam nenašel, holt se ztracená trofej ztratila tak snad 2. nápověda pomůže

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 11. 2012 / 18:49:29 (před 11 roky)
on

Je tam. No fakt... :)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.