Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Všimli jste si taky, že když na profilu seriálu najedete kurzorem na záložku, tak se vám ukáže, kolik je tam např. titulků, názorů apod.
Jednoznačně palec nahoru!
Seraphine313 napsal(a):
Všimli jste si taky, že když na profilu seriálu najedete kurzorem na záložku, tak se vám ukáže, kolik je tam např. titulků, názorů apod.
Jednoznačně palec nahoru!
jj to už tam je dýl, protože já to vždycky tak udělám, abych to zbytečně nerozklikávala :D
nelze si nevšimnout, že se celkem často trofej vyskytuje 2x po sobě na stejném místě. to mi moc jako náhoda nepřijde, už se to stalo nejméně 3x. není v tom generováním náhodného čísla (seriálu) nějaký bug? popřípadě by se mohlo ošetřit, že když se dojde ke stejnému seriálu, že se určení seriálu zopakuje...
to uz se stalo vickrat ale je to nejspis tim jak to odbouchnou dva lidi najednou... vetsinou to totiz ukazuje taky stejnej cas
BuBBleS napsal(a):
nelze si nevšimnout, že se celkem často trofej vyskytuje 2x po sobě na stejném místě. to mi moc jako náhoda nepřijde, už se to stalo nejméně 3x. není v tom generováním náhodného čísla (seriálu) nějaký bug? popřípadě by se mohlo ošetřit, že když se dojde ke stejnému seriálu, že se určení seriálu zopakuje...
Tam není bug, je to opravdu tím, že to trefili dva lidé naráz, je nás tu hodně :-)
ehm
Protože BuBBleS zlobí, tak opravena feature, že od jednoho seriálu mohli trofej odnést dva lidi...
mmt bohužel ztracená trofej není k nalezení, měla by být v dokumentárním ale prolezl jsem všech 278 seriálů a nikde tam není !
já je prolezl 3x a taky jsem ji tam nenašel, holt se ztracená trofej ztratila tak snad 2. nápověda pomůže
Je tam. No fakt... :)