Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Asi jste hledali špatně! :P
Tak to je náhoda jak něco, že jsem to přeskočil 3x a kolega taky.
Nechci bejt šťouravá, ale postrádám hvězdičku u trofeje "serialzoní gratulant". Původně jsem myslela, že jste ji třeba letos nedávali nebo něco takového, ale ragelly ji s hvězdičkou má :( A na narozeniny jsem tu byla jak minulý rok, tak tento... můžete mi hvězdičku nějak dodatečně přidat, když jsem byla opomenuta? Dík :)
Anyk napsal(a):
Nechci bejt šťouravá, ale postrádám hvězdičku u trofeje "serialzoní gratulant". Původně jsem myslela, že jste ji třeba letos nedávali nebo něco takového, ale ragelly ji s hvězdičkou má :( A na narozeniny jsem tu byla jak minulý rok, tak tento... můžete mi hvězdičku nějak dodatečně přidat, když jsem byla opomenuta? Dík :)
Zjistil jsem u sebe stejný "problém", svět se mi z toho nezboří, ale pro klid duše by se mi tam ta hvězdička navíc líbila. :-)
Zdravíčko, pri Ospalej trofeji je preklep v žltej hláške, chýba Z v názve webu :)
Buď máš chronickou nespavost nebo závislost na Serialone.
tik.tak napsal(a):
Zjistil jsem u sebe stejný "problém", svět se mi z toho nezboří, ale pro klid duše by se mi tam ta hvězdička navíc líbila. :-)
ono nás asi bude víc co ji nemá, já ji taky nemám
medvidecek007 napsal(a):
ono nás asi bude víc co ji nemá, já ji taky nemám
Každopádně kdo se o ni nepřihlásí do 11.12. má smůlu, protože pak už budou smazaný logy z předměsíce...
Fruiko napsal(a):
Každopádně kdo se o ni nepřihlásí do 11.12. má smůlu, protože pak už budou smazaný logy z předměsíce...
a kde se o ni tedy máme hlásit?
Anyk napsal(a):
a kde se o ni tedy máme hlásit?
Vždyť ty ji už máš. :-P
Fruiko napsal(a):
Vždyť ty ji už máš. :-P
aha, pardon, ona se mi totiž neposunula nakonec, ale zůstala tam, kde byla, když jsem ji dostala před rokem... děkuju!