Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Neměla by dnes přibýt hvězdička k trofeji 366 (za přestupný rok)?
Murbella napsal(a):
Neměla by dnes přibýt hvězdička k trofeji 366 (za přestupný rok)?
Mne hviezdička pribudla aj mi ukázalo oznámenie za to. V inom príspevku písal Fruiko, že to bolo rozbité. Teraz by to už malo fungovať.
Jak je možné, že mi přibyla trofej Návrat ztraceného syna i když jsem tu téměř každý den..?
Neměla by se trofej Advent 2018 spíš jmenovat Advent 2017? :D
V profilu (a patrně i jinde)se zobrazuje jedna trofej dvojmo viz:
Můžu se zeptat, jak je to s přibýváním hvězdiček u trofeje 10 a víc? 8.8. mi za deset výher v řadě naskočila trofej, o pár dní později za stejně dlouhou šňůru (10) jsem nedostala hvězdičku a včera jsem měla výher 12 - zase nic.
A jak je to se Štístkovou řadou? Tam mi za dva dny po deseti výhrách trofej + hvězdička přibyla, za těch dvanáct ze včerejška taky ne.
Ahoj. Dnes mi naskočila trofej za 700 věrných přihlášení a asi to bude omyl. Před cca třemi měsíci jsem se zapomenul lognout a tak jsem začínal znovu. Nebo je to 700 přihlášení celkově?
Pardon, pokud dotaz píši jinam, než má být :)
CrazyGeek napsal(a):
Ahoj. Dnes mi naskočila trofej za 700 věrných přihlášení a asi to bude omyl. Před cca třemi měsíci jsem se zapomenul lognout a tak jsem začínal znovu. Nebo je to 700 přihlášení celkově?
Pardon, pokud dotaz píši jinam, než má být :)
JJ jsou dvě verze přihlášení v řadě a přihlášení celkem.
Následující trofej se již neuděluje?
Kde se stala chyba, že se nepřidává hvězdička k trofeji Silvestrovský třesk? :(