Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Miro_CZ napsal(a):
Kde se stala chyba, že se nepřidává hvězdička k trofeji Silvestrovský třesk? :(
Trofeje jsou další z věcí, které tady už nějaký čas haprují.
Teď jsem se připojil a už se mi trofej načetla. Očividně server nemá stejný čas jako zbytek světa..
Také nemám Silvestrovský třesk, třebaže jsem těsně po půlnoci byla přítomná.
Myslím že je třeba se tu po půlnoci objevit po delší době, tím myslím, aby systém tě zaregistroval, že jsi tu nově. Nebo to lze docílit odhlášením a znovu přihlášením a trofej naskočí. Dneska jsem se sem přihlásil po delší sobě v 0:13 a trofej mi hned naskočila. Být tu přihlášený chvíli před půlnoci a poté se tu objevit, tak mi to trofej nedá.
Ne že by o to nějak zvlášť šlo, ale měla jsem za to, že je trofej za aktivitu kolem půlnoci. Že je naopak trofej za to, že se člověk přihlásí třeba půl hodiny po půlnoci, ale ten, kdo už o půlnoci přihlášený byl, ji nedostane, mi připadá mírně řečeno pochybné.
Tak já jsem tu byla celý večer, přes půlnoc a až do jedné hodiny a trofej také nemám. Připadá mi to dost nelogické.
Bohužel v nastavení se historie přihlášení takto nezobrazila. (Jinak v jednu chvíli tu bylo tolik redaktorů, až mi oči přecházely, nikdy jsem netušila, že je jich tolik, některé jsem viděla úplně poprvé! :D)
hudy536 napsal(a):
Tak já jsem tu byla celý večer, přes půlnoc a až do jedné hodiny a trofej také nemám. Připadá mi to dost nelogické.
Bohužel v nastavení se historie přihlášení takto nezobrazila. (Jinak v jednu chvíli tu bylo tolik redaktorů, až mi oči přecházely, nikdy jsem netušila, že je jich tolik, některé jsem viděla úplně poprvé! :D)
No ale mělo by v nastavení být vidět, jak dlouho jsi byla přihlášená a že to bylo přes půlnoc ;)
Já na to teď koukal a mám tam taky dlouhý přihlášení od půl 12 přes půlnoc, kde to trofej nezaznamenalo a dostal jsem jí až v 0:36, když jsem se přihlásil znovu. Takže systém to asi opravdu registruje jen při opětovném přihlášení.
U trofeje "Medaile jsou potřeba" je v popisu záměněné slovo sportovních za sporotvních
Pri trofeji nonstop fanoušek, som pred 3omi dňami dosiahol 365 prihlášení v řade. Dnes to bolo 368 ale stále mi posledný stupeň chýba. Už sa non-stop fanoušek trofej neudeluje? Respektíve sa stupne nepridávajú?
Narazil jsem na chybu, Pověrčivá trofej se někomu zobrazuje dvakrát. Díky za opravu.
Obrázek