Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
12. 4. 2012 / 18:58:21 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

ay... ich bin debil, a proto jsem to vyplnil dvakrát, jednou s Olomoucí a jednou bez.. tak kdyžtak jedny moje odpovědi odečtěte ;)

:D nejsi jedinej, udělala jsem to taky tak nějak, akorát jsem to podruhé vyplnila s Budějkama...

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
12. 4. 2012 / 19:12:16 (před 12 roky)
off
Hruzka napsal(a):

:D nejsi jedinej, udělala jsem to taky tak nějak, akorát jsem to podruhé vyplnila s Budějkama...

nápodobně :D

There are no cows in space.
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 4. 2012 / 19:23:08 (před 12 roky)
off

Nápad dokonalej, ale spíše bych to dala na prázky :D přece jenom někteří tu ještě studujou :D

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
12. 4. 2012 / 19:30:35 (před 12 roky)
off
Michalenka napsal(a):

Nápad dokonalej, ale spíše bych to dala na prázky :D přece jenom někteří tu ještě studujou :D

kruci, já už na středoškoláky úplně zapomínam, řídim se jenom zkouškovym :D

There are no cows in space.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
12. 4. 2012 / 19:34:05 (před 12 roky)
on
Michalenka napsal(a):

Já myslím, že středoškoláci jsou v klidu kdykoliv, ne? Když je to akce o víkendu :D
Podle mě je ideální poslední červnový týden, to už není ani zkouškové (většinou), a i středoškoláci mají už uzavřené známky.. pak v létě spousta lidí odjíždí na dovolenou nebo chodí do práce, takže to by asi nebyla tak velká účast..

Nikis510
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 4. 2012 / 19:43:44 (před 12 roky)
off

Tak známky se uzavírají už v polovině června, ne?

Mě ještě napadl Zlín, ale tam se asi nikomu nebude chtít..:)

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 4. 2012 / 21:56:49 (před 12 roky)
off

Tak jsem přidal k městům ještě Zlín. Už byste mohli pomalu přemýšlet, kam ten sraz umístit, ne? :D

Mimochodem časově bych to radši viděl červenec/srpen, než v červnu nebo květnu. Každopádně uvidíme, jak to dopadne, že? :)

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
13. 4. 2012 / 00:14:41 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já myslím, že středoškoláci jsou v klidu kdykoliv, ne? Když je to akce o víkendu :D
Podle mě je ideální poslední červnový týden, to už není ani zkouškové (většinou), a i středoškoláci mají už uzavřené známky.. pak v létě spousta lidí odjíždí na dovolenou nebo chodí do práce, takže to by asi nebyla tak velká účast..

Ten poslední červnový týden je super nápad, ze všech důvodů, které zmiňuješ. Nám se třeba známky uzavírají v pondělí 25.6. ... Prázdniny už mám teď docela nabitý, ale pokud by to nakonec bylo o prázkách, třeba bych měla štěstí na termín a mohla se zúčastnit ;).

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2012 / 00:17:59
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
13. 4. 2012 / 00:33:01 (před 12 roky)
off

Já teda nechci nikoho pobuřovat ani odrazovat od učení, ale já se na střední v životě přes víkend neučila. Maximálně v neděli večer, aby se neřeklo :)

What's meant to be, eventually will be.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
13. 4. 2012 / 12:00:48 (před 12 roky)
off
channina napsal(a):

Já teda nechci nikoho pobuřovat ani odrazovat od učení, ale já se na střední v životě přes víkend neučila. Maximálně v neděli večer, aby se neřeklo :)

přesně tak, navíc na konci června jsou už školy poloprázdné..

And when my time is up, have I done enough?