Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 4. 2012 / 12:08:05 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Taky bych se ráda zúčastnila, nejlépe kdyby byl v Praze. Nevím jestli bych se z Moravy jakožto rodilý Pražák vrátila v celku :D:D

Lemonie náádherná úvodní fotka. Taky to album miluju. Ale k tématu. Však neboj se nic, koupíš antiethanol a z Prahy sama nepojedeš, však já bych tě domů třeba dovedla :D

haroska
13. 4. 2012 / 12:10:17 (před 12 roky)
off

A jinak pražácí, serte na Prahu, vyjedem někam jinam ne? Původně jsem říkala Brno, ale nakonec budu hlasovat pro Budějovice:) Mám ráda Jižní Čechy a z Prahy je mi to jedno, kam pojedu, takže Budějovicééé :)

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
13. 4. 2012 / 12:11:11 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

A jinak pražácí, serte na Prahu, vyjedem někam jinam ne? Původně jsem říkala Brno, ale nakonec budu hlasovat pro Budějovice:) Mám ráda Jižní Čechy a z Prahy je mi to jedno, kam pojedu, takže Budějovicééé :)

výléééét :)

What's meant to be, eventually will be.
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
13. 4. 2012 / 13:24:33 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Lemonie náádherná úvodní fotka. Taky to album miluju. Ale k tématu. Však neboj se nic, koupíš antiethanol a z Prahy sama nepojedeš, však já bych tě domů třeba dovedla :D

Dík, já už ho mám naposlouchaný pomalu i pozpátku :D
Ještě abych jela sama tyjo, bych ještě skončila někde v Rakousku :D

Whatever
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
13. 4. 2012 / 14:15:29 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Jižní Čehy jsou super, u Budějovic jsem bydlela, ale pro všechny (Brno, Zlín, Olomouc...), až na lidi z Prahy, je to docela daleko...

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
13. 4. 2012 / 14:20:54 (před 12 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Jižní Čehy jsou super, u Budějovic jsem bydlela, ale pro všechny (Brno, Zlín, Olomouc...), až na lidi z Prahy, je to docela daleko...

jo, do Brna jsem z Budějc jezdívala a docela peklo ty víc jak 4 hodiny ve vlaku či buse :D a jaký je spojení do Zlína apod ani nemam páru...

There are no cows in space.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
13. 4. 2012 / 14:28:36 (před 12 roky)
off
aaaja napsal(a):

jo, do Brna jsem z Budějc jezdívala a docela peklo ty víc jak 4 hodiny ve vlaku či buse :D a jaký je spojení do Zlína apod ani nemam páru...

Mno... bydlím u Znojma, v Olomouci studuju... jezdím téměř každý týden tam a zpátky a cesta z baráku na koleje mi trvá téměř 5 hodin... takže nějaký 4 hoďky jednou za čas není nic šílenýho a zvláštního... ;o) :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
13. 4. 2012 / 14:41:20 (před 12 roky)
on

Myslím, že měly v anketě zůstat jen Brno a Praha :D Na dojíždění ideální :D

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
13. 4. 2012 / 14:41:42 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Mno... bydlím u Znojma, v Olomouci studuju... jezdím téměř každý týden tam a zpátky a cesta z baráku na koleje mi trvá téměř 5 hodin... takže nějaký 4 hoďky jednou za čas není nic šílenýho a zvláštního... ;o) :D

jo, to on si člověk zvykne :D já studuju v Praze a nějaká tři čtvrtě hodina v městský už mi taky nepřijde tak šílená :D

There are no cows in space.
haroska
13. 4. 2012 / 15:30:07 (před 12 roky)
off

Tak nejvýhodnější je pro všechny Praha žeo, protože je relativně ode všad dobře na dojezd a jsou dobré spoje. Brno pro někoho ze Západních Čech taky není výhra v loterii :)