Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
to dojíždění není zas tak hrozný, bydlím v lounským okrese a v Budějkách žije rodina, takže občas tam taky zajedu - vlakem 4 hodiny, když mám sebou noťase tak je to na pohodu, alespoň vždycky zkouknu nějaký seriály v kterých jsem pozadu:) .. oblast jižních Čech by byla super, jinak bych brala Prahu, nebo i to Brno...V Olomouci jsem v životě nebyla, takže autem bych si asi netroufla a ty vlakový spoje tam taky nejsou moc ideální..
Praha nebo Brno. Pro mě by byla lepší Praha, ale myslím, že jiná města než tyhle dvě nemá cenu řešit. Vždy to někdo bude mít blíž a někdo dál. I Furiant by mohl pohnout svou ctěnou zadnicí a dojet tam kam se potrmácí většina z nás. :D
Každopádně já se těším na Aneťáka a Móňu :D Takže jedu tam, kam ony!:D
Anetka: Já svou ctěnou prdelí možná hejbnu, tady prostě záleží na tom, kdy to bude. Nezáleží jenom na mně, záleží na škole, jelikož do konce června musím mít všechno hotový včetně bakalářky, a záleží zejména na práci, páč si nemůžu vymýšlet a vzít si volno, kdy chci...
Já bych zrovna tak byla pro Brno, v Praze jsem furt :)
Pořád vede Praha a druhá půlka července, takže já nakonec fakt snad nikam nevycestuju :¨)
haroska napsal(a):
Pořád vede Praha a druhá půlka července, takže já nakonec fakt snad nikam nevycestuju :¨)
Nebudeš sama :) Můžu až v červenci... ikdyž to budu mít taky nabité... Točíme amatérskej seriál přes prázky, takže to bude muset být v nějaký rozumný datum a na rozumném místě :D
Treatys napsal(a):
Nebudeš sama :) Můžu až v červenci... ikdyž to budu mít taky nabité... Točíme amatérskej seriál přes prázky, takže to bude muset být v nějaký rozumný datum a na rozumném místě :D
Seriál? Chci pak vidět :D
USS Odyssea napsal(a):
Seriál? Chci pak vidět :D
:D když se ohlízím po svém scénáři, není o co stát :D