Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
13. 4. 2012 / 18:38:25 (před 12 roky)
off

to dojíždění není zas tak hrozný, bydlím v lounským okrese a v Budějkách žije rodina, takže občas tam taky zajedu - vlakem 4 hodiny, když mám sebou noťase tak je to na pohodu, alespoň vždycky zkouknu nějaký seriály v kterých jsem pozadu:) .. oblast jižních Čech by byla super, jinak bych brala Prahu, nebo i to Brno...V Olomouci jsem v životě nebyla, takže autem bych si asi netroufla a ty vlakový spoje tam taky nejsou moc ideální..

Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
13. 4. 2012 / 19:42:01 (před 12 roky)
off

Praha nebo Brno. Pro mě by byla lepší Praha, ale myslím, že jiná města než tyhle dvě nemá cenu řešit. Vždy to někdo bude mít blíž a někdo dál. I Furiant by mohl pohnout svou ctěnou zadnicí a dojet tam kam se potrmácí většina z nás. :D

"Let's put a smile on that face!"
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
13. 4. 2012 / 19:44:44 (před 12 roky)
off

Každopádně já se těším na Aneťáka a Móňu :D Takže jedu tam, kam ony!:D

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
13. 4. 2012 / 19:56:08 (před 12 roky)
on

Anetka: Já svou ctěnou prdelí možná hejbnu, tady prostě záleží na tom, kdy to bude. Nezáleží jenom na mně, záleží na škole, jelikož do konce června musím mít všechno hotový včetně bakalářky, a záleží zejména na práci, páč si nemůžu vymýšlet a vzít si volno, kdy chci...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
14. 4. 2012 / 17:29:47 (před 12 roky)
off

Já bych zrovna tak byla pro Brno, v Praze jsem furt :)

What's meant to be, eventually will be.
haroska
15. 4. 2012 / 17:19:50 (před 12 roky)
off

Pořád vede Praha a druhá půlka července, takže já nakonec fakt snad nikam nevycestuju :¨)

haroska
15. 4. 2012 / 17:19:57 (před 12 roky)
off

TEda června :)

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 4. 2012 / 17:22:35 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Pořád vede Praha a druhá půlka července, takže já nakonec fakt snad nikam nevycestuju :¨)

Nebudeš sama :) Můžu až v červenci... ikdyž to budu mít taky nabité... Točíme amatérskej seriál přes prázky, takže to bude muset být v nějaký rozumný datum a na rozumném místě :D

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 4. 2012 / 17:59:59 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

Nebudeš sama :) Můžu až v červenci... ikdyž to budu mít taky nabité... Točíme amatérskej seriál přes prázky, takže to bude muset být v nějaký rozumný datum a na rozumném místě :D

Seriál? Chci pak vidět :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 4. 2012 / 18:22:08 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Seriál? Chci pak vidět :D

:D když se ohlízím po svém scénáři, není o co stát :D