Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Treatys napsal(a):
:D když se ohlízím po svém scénáři, není o co stát :D
Tak můžu to aspoň zkusit :D
No já to myslela tak, že jsem z Prahy, takže nebudu MUSET nikam cestovat :) A wau , amatérký seriál, já chci taky!:D
Jenom malý dotaz... Kdy uzavřeme ten průzkum? :D
Asi na konci dubna bych to uzavřel... aby se pak mohlo případně začít něco plánovat.. ale jestli máte někdo jiný návrh..
Harosko, moc se neraduj. Já druhý týden v červnu nebudu moct určitě. O zkouškovém nikam nepojedu, to by to dopadlo.
Takže druhý týden v červnu to být nemůže, je vám to všem jasné?:D
haroska napsal(a):
Takže druhý týden v červnu to být nemůže, je vám to všem jasné?:D
mám dojem, že by bylo asi málo lidí, kterým by zrovna tenhle termín vyhovoval.. prostě zkouškové a uzavírání známek, no...
Jede někdo v létě na FFko? Že by se takový μsraz dal uspořádat na něm. Jelikož já tam v první polovině budu, tak možná přibude do giftshopu i odměna pivo s Fruikem ve Velkých očích... :-D
Jak se na to koukám, tak bych se taky zúčastnila, lokalita, no nějaké větší město optimální praha nebo ostrava, a termín konec června - zkouškové a přijímačky
Fruiko napsal(a):
Jede někdo v létě na FFko? Že by se takový μsraz dal uspořádat na něm. Jelikož já tam v první polovině budu, tak možná přibude do giftshopu i odměna pivo s Fruikem ve Velkých očích... :-D
Koukám to je zrovna v tom termínu poslední červnový týden.. Zajímavý nápad. Ale zas tam je docela vysoké vstupné :/ Alespoň na mé poměry..