Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No a teda jste spší pro ten Festival? Nebo pro spešl srázek? Protože já si to představovala jako "hlavní akci víkendu" :D Ne jen jako "doprovodný program" u nějaké jiné události :)
Ale nějak se přizpůsobím, chci vás poznat ;)
ragelly napsal(a):
No a teda jste spší pro ten Festival? Nebo pro spešl srázek? Protože já si to představovala jako "hlavní akci víkendu" :D Ne jen jako "doprovodný program" u nějaké jiné události :)
Ale nějak se přizpůsobím, chci vás poznat ;)
Však už jsem jednou psal, že to je jen mikro-vsuvka, protože by byla škoda se nepotkat, když tam evidentně někteří budou tak jako tak.
S 30 odeslanými hlasy (nutno podotknout, že někteří hlasovali dvakrát, ale není možnosti eliminace) je výsledek jednoznačný (viz. toto).
Sraz tedy připadá někdy na druhou polovinu června v Praze a to v podobě jednodenní ožíračky.
Děkuji všem, kteří se zúčastnili průzkumu. Imho a teď kdo se pustí do organizace? (jsem ochotný vypomoci, ale celé si to na triko nevezmu :P... což mi připomíná, že by se na sraz hodili Serialzouní trička)
Treatys napsal(a):
což mi připomíná, že by se na sraz hodili Serialzouní trička)
Já bych to zas tolik nehrotila :D
Treatys napsal(a):
Serialzouní trička
To je pěkný, ale já bych spíš zařídil placky... ať nevypadáme jako školní výlet ;)
edit: zařídil tady neznamená zařídil, tedy prozatím...
Kdyby to bylo v zimě, tak seženu obojí (zakládám eshop), ale zatím nemohu sloužit :D Každopádně myšlenka placek se mi líbí ;)
Hlavně si myslim, že pro začátek bude úspěch, že se to vůbec uspořádá (aneb skeptik promluvil :D).
Treatys napsal(a):
Kdyby to bylo v zimě, tak seženu obojí (zakládám eshop), ale zatím nemohu sloužit :D Každopádně myšlenka placek se mi líbí ;)
hypoteticky:
myslím, že prozatím by to bylo asi dobré objednat odjinud... pokud nás bude aspoň 20, tak nákupní cena je někde kolem 15 Kč + cca 6 Kč poštovné/placka. Hodily by se třeba ještě takové ty plastové náramky, jestli víš, co myslím. Propisky, bločky, pouzdra, tašky... hele, to tam rovnou můžem přijet s celým eshopem :D
ne, dobré, zase zpátky na zem... jsem pro placky a náramky, to je celkem levná věc a dá se zařídit.. další návrhy?
náramky by třeba mohly sloužit k identifikaci lidí, pokud budeme mít pronajatou hospodu pro sebe :)
Lemonie napsal(a):
Hlavně si myslim, že pro začátek bude úspěch, že se to vůbec uspořádá (aneb skeptik promluvil :D).
I ty skeptiku :D
Seraphine313 napsal(a):
hypoteticky:
myslím, že prozatím by to bylo asi dobré objednat odjinud... pokud nás bude aspoň 20, tak nákupní cena je někde kolem 15 Kč + cca 6 Kč poštovné/placka. Hodily by se třeba ještě takové ty plastové náramky, jestli víš, co myslím. Propisky, bločky, pouzdra, tašky... hele, to tam rovnou můžem přijet s celým eshopem :D
ne, dobré, zase zpátky na zem... jsem pro placky a náramky, to je celkem levná věc a dá se zařídit.. další návrhy?
náramky by třeba mohly sloužit k identifikaci lidí, pokud budeme mít pronajatou hospodu pro sebe :)
I ty skeptiku :D
Mám dodavatele, se kterým stáhnu cenu na polovic ;) :D Ale souhlasím s teou a vím co myslíš... Stejně jsem pro upomínkový triko... Těším se na něj už dlouho a ono pořád nic :P
Lemonie napsal(a):
Tak samozřejmě to úspěchem bude, ale proč jej nezdvojnásobit, že? :D (aneb treatys promluvil :P)
Treatys napsal(a):
Mám dodavatele, se kterým stáhnu cenu na polovic ;) :D Ale souhlasím s teou a vím co myslíš... Stejně jsem pro upomínkový triko... Těším se na něj už dlouho a ono pořád nic :P
já proti tričkům vůbec nejsem :) spíš mě zajímá, jak se to bude vybírat, jestli budeme mít zase demokratickou anketu nebo někdo přijde a diktátorsky řekne, tak a takhle to bude... osobně jsem pro druhý přístup :D
s těmi plackami je to super :) teď jde jen o to sehnat někoho, kdo by to v Praze zařídil, pár lidí, co si rozeberou okolní úkoly a hurá :)
Nejdřív je třeba:
- zařídit podnik, kde bychom mohli být až do rána (tohle je vážně důležité! ať se nestane to, co kdysi na mém stužkováku, když nás začali vyhazovat deset minut po půlnoci)
- domluvit konkrétní datum (16. 6; 17. 6; 23. 6; 24. 6.; 30. 6.)
- domluvit minimálně vlastní salonek, aby nám tam nikdo nelezl; když slíbíme, že budeme hodně utrácet, tak to myslím nebude problém.
- vyvěsit oznámení (pravděpodobně článek)
- povybírat zálohy a nezpronevěřit je
- získat od Fruika loga SZ + udělat návrh triček, placek, náramků a dalších upomínkových věcí
- nechat tyhle věci udělat, vyzvednout, přivézt
- naplánovat aspoň zahajovací program (Fruiko - přípitek!) a pár minisoutěží (dokud budem ještě střízliví)
- udělat potvrzovací anketu, kde se každý zaváže, že přijede, aby se s ním počítalo
- atd. už mě nic nenapadá.