Diskuzní fórum

Setkání? Sraz? SerialZoneCon?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 5. 2012 / 00:44:23 (před 12 roky)
off

Seraphine313:
Hele já neříkám, že některý tyhle věci by nebyly fajn, ale vzhledem k tomu hlasování bych pak skutečnou návštěvnost srazu viděla tak kolem 20 lidí a ty už tady rozjíždíš úplnej merchandising :D Osobně si nedokážu představit, kdo by se do toho hrnul dobrovolně.

Whatever
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
1. 5. 2012 / 01:09:45 (před 12 roky)
off
Lemonie napsal(a):

Seraphine313:
Hele já neříkám, že některý tyhle věci by nebyly fajn, ale vzhledem k tomu hlasování bych pak skutečnou návštěvnost srazu viděla tak kolem 20 lidí a ty už tady rozjíždíš úplnej merchandising :D Osobně si nedokážu představit, kdo by se do toho hrnul dobrovolně.

No, pokud si dobře pamatuju, někdo z Prahy se tady nabízel, že by to zařídil...

Však samozřejmě, to byl nápad.. ta placka, tričko, náramek.. uvidíme no, na co zbyde čas, peníze, síly... těch dvacet lidí je reálných, to ano, ani nečekám, že by jich bylo víc... ale tak jsou věci, které je potřeba udělat, pokud se chceme sejít, a já to bohužel oběhat nemůžu, bo nebydlím zrovna blízko Prahy...

And when my time is up, have I done enough?
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
2. 5. 2012 / 01:29:05 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

No, pokud si dobře pamatuju, někdo z Prahy se tady nabízel, že by to zařídil...

Však samozřejmě, to byl nápad.. ta placka, tričko, náramek.. uvidíme no, na co zbyde čas, peníze, síly... těch dvacet lidí je reálných, to ano, ani nečekám, že by jich bylo víc... ale tak jsou věci, které je potřeba udělat, pokud se chceme sejít, a já to bohužel oběhat nemůžu, bo nebydlím zrovna blízko Prahy...

Tak to budu asi já :)
Oběhat rezervačku není problém, jen by to chtělo datum a třeba i jestli tam má hrát hudba, mají tam mít míchané nápoje, nebo stačí pivo, panáka a nějaké to nealko...

What's meant to be, eventually will be.
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 01:29:57
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
2. 5. 2012 / 01:51:12 (před 12 roky)
off

Já jsem se teda nechala ukecat a channině ráda pomůžu. A já jsem pro míchané nápoje i pivo i víno i panáky.. i VŠECHNO!:D

channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
2. 5. 2012 / 02:22:30 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Já jsem se teda nechala ukecat a channině ráda pomůžu. A já jsem pro míchané nápoje i pivo i víno i panáky.. i VŠECHNO!:D

Ta holka je světice :D

What's meant to be, eventually will be.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
2. 5. 2012 / 08:18:06 (před 12 roky)
off

:D:D:D Tak co se budu? Upejpat?:D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 5. 2012 / 08:32:20 (před 12 roky)
on

Teda.. člověk si dopřeje sedm hodin spánku a tady se to takhle rozjede.. :D

Já jsem taky pro mícháče! :D Na ožíračky moc nejsem stavěná.. :D

A souhlas s náramkama, placky a trička jsou mi docela jedno :)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
2. 5. 2012 / 11:16:00 (před 12 roky)
off
haroska napsal(a):

Já bych třeba taky s něčim pomohla, když už jsem teda z tý Prahy, ale řekla bych že to klidně zvládnete samy holky :D:D

Jinak jooooo, já chci taky tlamolepy :D

Whatever
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 5. 2012 / 13:51:16 (před 12 roky)
off

:D Nechci se teda nějak vtírat, ale když by byl Fruiko ochoten mi zaslat loga Serialzone, tak můžu spáchat pár návrhů na placky, trika a napsat nějaké firmě o kalkulaci ;)

Akorát by nebylo špatné zjistit, kolikže nás vlastně bude (klidně můžu v php spíchnout nějakej přihlašovací formulář, abysme zjistili, kolik nás bude, kdo bude chtít triko atd.) Nebo pokud máte lepší napad? :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 5. 2012 / 20:34:40 (před 12 roky)
off
Treatys napsal(a):

:D Nechci se teda nějak vtírat, ale když by byl Fruiko ochoten mi zaslat loga Serialzone, tak můžu spáchat pár návrhů na placky, trika a napsat nějaké firmě o kalkulaci ;)

Akorát by nebylo špatné zjistit, kolikže nás vlastně bude (klidně můžu v php spíchnout nějakej přihlašovací formulář, abysme zjistili, kolik nás bude, kdo bude chtít triko atd.) Nebo pokud máte lepší napad? :)

Stačilo by něco takového? Necháváme lidi se zapsat, klidně to můžou i postupně měnit, pak to k nějakému datu uzavřeme, dejme tomu týden předtím ještě připomene, aby to lidi doplnili najisto, a máme obstojný seznam :)

btw. míchané nevadí :)

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 5. 2012 / 20:43:52